کد خبر: ۹۴۸۵۸۵
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۷

اخراج کارمند آمریکایی به دلیل کمک نکردن به حامیان ترامپ

یک کارمند آژانس مدیریت اضطراری فدرال فلوریدا به دلیل آنکه به امدادرسانان طوفان گفت به حامیان دونالد ترامپ کمک نکنند، اخراج شد.
اخراج کارمند آمریکایی به دلیل کمک نکردن به حامیان ترامپ
آفتاب‌‌نیوز :

یک کارمند آژانس مدیریت اضطراری فدرال در ایالت فلوریدای آمریکا پس از آنکه به کارکنان تیم امدادرسانی گفت که به آن دسته از نجات یافتگان طوفان که در خانه‌های خود علایمی از حمایت از دونالد ترامپ را دارند کمک نکنند، اخراج شد.

بر این اساس، ران دیسانتیس فرماندار فلوریدا اعلام کرد که بخش مدیریت اضطراری ایالتی را برای انجام تحقیقات درباره تبعیض هدفمند دولتی در بین آن دسته از مردم فلوریدا که از رئیس جمهور منتخب حمایت کرده بودند، مامور کرد. 

دین کریس ول مدیر این آژانس ضمن تایید اخراج این کارمند، اقدام او را شرم آور خواند، اما هویت او را فاش نکرد.

ایالت فلوریدا، طی چند وقت اخیر تا پیش از انتخابات، دو طوفان بزرگ و مرگبار هلن و میلتون را پشت سر گذاشت. این طوفان‌ها در مجموع بیش از ۲۰۰ کشته بر جای گذاشتند و بسیاری از خانه‌ها و ساختمان‌ها تخریب شدند.

این مدیر که در صحبت‌های خود به زمان و مکان این اتفاق اشاره‌ای نکرد، تصریح کرد بیش از ۲۲ هزار کارمند این آژانس برای کمک به افراد آسیب دیده از طوفان‌ها به کار گرفته شدند.

وی خاطرنشان کرد اخیرا یکی از کارمندان ما، به اعضای تیم امدادرسانی گفته بود که به خانه افرادی که در آنجا علایمی از حمایت از دونالد ترامپ وجود دارد، نروند. این نقض آشکار ارزش‌ها و اصول بنیادین این نهاد برای کمک به افراد صرف نظر از تمایلات سیاسی آنهاست. این اقدام به راستی شنیع و شرم آور است.

تو افزود: می‌می خواهم این موضوع را برای تمام کارکنان و مردم آمریکا روشن کنم که این نوع رفتار‌ها و اقدامات در این نهاد تحمل نخواهد شد و ما افراد را پاسخگو خواهیم کرد در صورتی که این استاندارد‌ها را نقض کنند. ماموریت ما کمک به همه افراد در حین و پس از بلایای جدی است. ما هر کاری را که لازم باشد انجام می‌دهیم تا مطمئن شویم این اتفاق بار دیگر تکرار نخواهد شد.

این در حالی است که در زمان وقوع طوفان‌های مرگبار هلن و میلتون، دونالد ترامپ با حضور در جمع حادثه دیدگان، وعده کمک به آن‌ها را داد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز ۵ نوامبر برگزار شد و دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان با عبور از مرز ۲۷۰ رای مجمع گزینندگان، به عنوان رئیس جمهور منتخب این کشور برگزیده شد. جمهوری خواهان همچنین کنترل مجلس سنا را نیز در دست گرفتند و تنها چند کرسی تا کسب اکثریت در کنگره فاصله دارند.

پس از تایید آرای مجمع گزینندگان از سوی کنگره در روز ۶ ژانویه ۲۰۲۵، ترامپ در روز ۲۰ ژانویه به همراه معاونش جی دی ونس، به طور رسمی قدرت را در دست می‌گیرد.

در همین حال پس از اعلام نتایج انتخابات و پیروزی دونالد ترامپ، سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب، روز چهارشنبه (۱۳ نوامبر) به دعوت بایدن در کاخ سفید با یکدیگر دیدار می‌کنند. 

علاوه بر این، مرکز تحقیقاتی ادیسون اعلام کرد دونالد ترامپ آرای ایالت کلیدی آریزونا را نیز بدست آورد تا بدین ترتیب آرای تمام ایالت‌های کلیدی را به خود اختصاص دهد.

براساس این گزارش، ترامپ که در ایالت‌های میشیگان، پنسیلوانیا، جورجیا، کارولینای شمالی، ویسکانسین و نوادا پیروز شده بود، حالا آرای ایالت آریزونا را نیز بدست آورد تا در نهایت همه ایالت‌های کلیدی را از آن خود کند و قاطعانه پیروز شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین