پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۹۴۹۱
۱۲:۱۲
۱۳۸۴/۰۵/۲۴
شوکت عزیز :

مبارزه با دهشت افکنی ادامه دارد

۱۲:۱۲
۱۳۸۴/۰۵/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،
شوكت عزيز در مراسم سالگرد استقلال پاكستان در اسلام‌آباد پايتخت اين كشور گفت: برخورد با دهشت افكنان چالشي جدي براي كشور ما و جهان اسلام است.

وي افزو: پاكستان كشوري ميانه‌رو بوده و با افراط گرايي مخالف است.

نخست وزير پاكستان درباره سياست خارجي كشورش گفت: ما به آزادي و استقلال خود اهميت مي‌دهيم و با كشورهاي مهم جهان از جمله آمريكا، چين، ژاپن، كشورهاي اروپا، مالزي، كره، تايلند و سنگاپور روابط خوبي داريم.

شوكت عزيز گفت: پاكستان به پيشرفت افغانستان نيز اهميت مي‌دهد و روابط دوستانه و همكاري با هند را به منظور برقراري صلح و امنيت در منطقه ادامه مي‌دهد.

وي به ضرورت حل مساله كشمير بر اساس آرمانهاي مردم اين منطقه تاكيد كرد و افزود: تا وقتي كه مساله كشمير حل نشود، در منطقه صلح و مسالمت برقرار نمي‌شود.

شوكت عزيز با اشاره به روابط مناسب اسلام‌آباد با كشورهاي اسلامي، اضافه كرد سازمان كنفرانس اسلامي مي‌تواند در ايجاد صلح و امنيت جهاني نقش اساسي داشته باشد.

نخست وزير پاكستان در بخشي از اظهاراتش گفت اين كشور يك قدرت اتمي است و برنامه موشكي آن همگام با توسعه برنامه هسته‌اي ادامه مي‌يابد.

وي افزود: پاكستان توازن قدرت در منطقه را حفظ مي‌كند و نيروهاي نظامي اين كشور براي حفظ خاك خود توانايي كامل دارند.

به مناسبت روز استقلال پاكستان، ارتشبد "پرويز مشرف" رييس جمهوري نيز در پيامي از مردم اين كشور خواست با حفظ اتحاد براي پيشرفت پاكستان و مبارزه با افراط گرايان تلاش كنند.





گزارش خطا
برچسب‌ها:
پاکستان
ارسال پیام
captcha