پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۹۵۰۲۹
۱۶:۰۶
۱۳۸۸/۱۱/۲۷

مجوز انتشار برای آثار جدید گلشیری

۱۶:۰۶
۱۳۸۸/۱۱/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب-سرویس هنری:انتشارات مروارید به زودی دو اثر تازه از هوشنگ گلشیری به نام های ”خفاش شب” و ”سایه بازی” را روانه بازار كتاب می‌كند.

الاهه دهنوی(مشاور پژوهشی انتشارات مروارید) با اعلام این خبر گفت: رمان جدید سیامك گلشیری به اسم ”خفاش شب” بعد از شش ماه مجوز گرفته و با چند اصلاحیه و اندكی حذفیات به زودی راهی بازار می‌شود.

وی به اثر جدید ژرژ سیمنون نیز اشاره كرد و افزود: نشر مروارید تاكنون چندین مجموعه از داستان‌های پلیسی را منتشر كرده است كه این آثار توسط رامین آذربهرام ترجمه شده‌اند، ازجمله مجموعه كارهای شرلوك‌هلمز و دیوانه‌ای در شهر اثر دیگری ژرژ سیمنون.

”سایه بازی” نام جدیدترین اثر این نویسنده است كه توسط رامین آذربهرام ترجمه شده و مجوز چاپ گرفته و به زودی از سوی نشر مروارید راهی بازار می‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
گلشیری
ارسال پیام
captcha