کد خبر: ۹۵۱
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۸۳ - ۱۶:۲۵

«آزادي» همچنان قرباني مي‌گيرد!

آفتاب‌‌نیوز : آيا آزادي نيز به سرنوشت واژه دموكراسي مبتلا خواهد شد. واژه‌اي كه امروز بسياري از عراقي‌ها از آن وحشت دارند. امروز مادران عراقي براي ترساندن كودكان خود به جاي استفاده از واژه «لولو» از كلمه «دموكراسي» استفاده مي‌كنند.
عراقي‌ها امروز نوعي از دموكراسي را تجربه مي‌كنند، تجربه‌اي كه با بستن مرزهاي زميني و هوايي اعمال محدوديت بر پروازها و در قرنطينه نگاه داشتن كانديداها به دست خواهد آمد.
اين در حالي است كه درست چند روز پيش از اين انتخابات زرقاوي كه 25 ميليون دلار براي سر وي هديه تعيين شده است در پيامي تلويزيوني آيت‌الله سيستاني را شيطان ناميد. اين اتفاق درست مشابه پيام تلويزيوني ديگري است كه اسامه بن‌لادن پيش از انتخابات ايالات متحده در اختيار شبكه‌هاي تلويزيوني قرارداد.
جرج دبليو بوش در حالي از آزادي و دموكراسي سخن مي‌گفت كه معاون و همراه هميشگي وي ديك‌چني به صراحت از طرح حمله رژيم صهيونيستي به پايگاه‌هاي هسته‌اي ايران حمايت كرد.
ديك‌چني در اين خصوص گفت: يكي از نگراني‌هاي اصلي اين است كه رژيم صهيونيستي بي‌هيچ مشورتي اقدام به حمله به ايران كند. در چنين شرايطي اسرائيل قطعاً به اين نتيجه رسيده است كه ايران داراي توان هسته‌اي است و به همين دليل رژيم صهيونيستي ترجيح مي‌دهد كه پيش از حمله احتمالي ايران، به پايگاه‌هاي هسته‌اي اين كشور حمله كرده و پس از آن نيروي خود را بر حل مشكلات ديپلماتيك به‌وجود آمده پس از اين حمله متمركز كند.
سخنان ديك‌چني در حقيقت نوعي توجيه اقدامات رژيم صهيونيستي حتي پيش از حمله احتمالي به ايران است. اندكي پس از اين اظهارات، كاندوليزا رايس اعلام كرد كه ايران از جمله شش كشور دردسر آفريني است كه حمله نظامي به آنها را صلاح نمي‌داند.
به نظر مي‌رسد كه اين بار نيز در عرصه جنگ ما شاهد قربانيان آزادي فراواني خواهيم بود. البته اين‌بار هيچ سربازي به زور وارد ميدان جنگ نخواهد شد.
امروزه بي‌توجه به نحوه عكس‌العمل مردم در خاورميانه، رژيم صهيونيستي درخصوص تمامي مسائل، دخالت و تصميم‌گيري خواهد كرد.
رژيم صهيونيستي تنها كشوري در منطقه است كه دستيابي وي به تسليحات هسته‌اي بخشيده شده است. اين استثناء قاعده‌اي نامكتوب است. اسرائيل حق دارد بر هر تعداد از تسليحات هسته‌اي كه مي‌خواهد دستيابي داشته باشد، چرا كه تنها اين كشور است كه مي‌تواند مسؤوليت آنچه را كه دراختيار دارد بپذيرد.
البته مفهوم اين استنباط اين است كه اسرائيل منافع آمريكا را در منطقه تأمين مي‌كند.
سيمور هرش خبرنگار و محققي كه ماجراي زندان ابوغريب را فاش كرد نظرات خاصي در مورد ايران دارد. وي به نقل از يك منبع اطلاعاتي ادعا مي‌كند كه اپراتورهاي ايالات متحده تجهيزات خلع هسته‌اي را وارد ايران كرده‌اند و اطلاعات خود را با همتاهاي اسرائيلي خود رد و بدل مي‌كنند. وي همچنين ادعا كرد كه مقامات جاسوسي و نظامي بارها شخصاً به وي گفته‌اند كه هدف بعدي ايران است.
اين سخنان، ما را به ياد سخنان آريل شارون در سال 2002 مي‌اندازد.
زماني كه وي از جامعه بين‌المللي خواست كه پس از به پايان رسيدن بحران عراق، ايران را در رأس برنامه‌هاي خود قرار دهند.
آريل شارون در جريان اين سخنراني گفت: ايران مركز تروريست در جهان است. دولت ايران از هيچ تلاشي براي دستيابي به تسليحات هسته‌اي دريغ نمي‌كند. ايران خطري براي صلح خاورميانه و امنيت اسرائيل و اتحاديه اروپا محسوب مي‌شود.
با اين وجود به نظر مي‌رسد كه اتحاديه اروپا خواهان برخورد با ايران به شيوه‌اي ديگر است.
پول كريگ روبرت، مشاور امنيتي سابق ايالات متحده در اين خصوص مي‌گويد: آيا مي‌توانيد صلاحيت رواني  جرج بوش را تأييد كنيد وقتی جرج بوش قصد دارد از لابه‌لاي خاكسترهاي جنگ عراق برخاسته و به اشغال ايران بپردازد، ايران كشوري كه از لحاظ جغرافيا و جمعيت سه برابر عراق است.
من چندان مطمئن نيستم كه ايالات متحده بالواقع قصد حمله به ايران را داشته باشد، البته نبايد فراموش كرد كه اين كشور چندان هم به اين مسأله بي‌ميل نيست. حقيقت اين است كه تجهيزات نظامي و تسليحات همگي مهيا هستند با اين همه هنوز مسائلي وجود دارد كه در پشت درهاي بسته مطرح و مانع از حمله به ايران مي‌شود.
در حال حاضر جرج بوش، ديك‌چني، كاندوليزا رايس و رامسفلد شرايط سختي را در راستاي تصميم‌گيري درخصوص حمله به ايران پشت سر مي‌گذارند. قطعاً ايالات متحده ترجيح مي‌دهد كه اين كار را به اسرائيل واگذار كرده و همچنان مانند هميشه در پشت پرده از وي حمايت كند.
بي‌شك ايران بسيار كمتر از كره‌شمالي تهديدي جدي براي امنيت جهاني محسوب مي‌شود. البته نبايد فراموش كرد كه چين هنوز با سايه برقراري دموكراسي تهديد نمي‌شود.
با اين وجود، رژيم صهيونيستي آنقدر احمق نيست كه به كشوري نظير ايران با وجود تسليحات هسته‌اي مورد ادعاي آمريكا حمله كند. چرا كه در صورت صحت وجود چنين تسليحاتي ايران اين حق را دارد كه رژيم صهيونيستي را با خاك يكسان كند. زماني كه اسرائيل در سال 1981 راكتور اسيراك عراق را مورد حمله قرار داد، كاملاً مبرهن بود كه عراق نمي‌تواند با كلاهك هاي هسته‌اي خود به اسرائيل حمله كند. نكته تأسف‌بار ماجرا اينجاست كه درست پس از اين حمله صدام حسين تصميم گرفت برنامه غني‌سازي اورانيوم را آغاز كند.
شايد چندان هم بي‌دليل نباشد كه حتي پيش از آنكه رئيس جمهوري ايالات متحده، ايران را يكي از محورهاي شرارت خوانده و اين كشور به دستيابي به تسليحات هسته‌اي متهم شود، ايران راه برقراري دموكراسي و آزادي را خود طي كرد. درست پس از حادثه 11سپتامبر بود كه هزاران ايراني با تجمع در خيابان‌هاي اين كشور براي آمرزش روح قربانيان اين حادثه شمع روشن كردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین