پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۹۵۱۴۶۹
۱۸:۰۱
۱۴۰۳/۰۹/۰۳

وزارت ورزش: ما به پرسپولیس بدهکار نیستیم

وزارت ورزش: ما به پرسپولیس بدهکار نیستیم
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان گفت: بدهی وزارت ورزش و جوانان به باشگاه پرسپولیس صحت ندارد.
۱۸:۰۱
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

برنا فیروزی درباره انتشار برخی اظهارات مبنی بر بدهی وزارت ورزش و جوانان به باشگاه پرسپولیس گفت: دو شرکت فرهنگی – ورزشی پرسپولیس و استقلال در سال گذشته با طی فرایند قانونی از طریق سازمان خصوصی سازی واگذار شدند و قبل از واگذاری کلیه مطالبات و بدهی‌های این دو باشگاه حسابرسی شده و هیچگونه بدهی در حساب‌ها مبنی بر بدهی وزارت ورزش و جوانان به این دو باشگاه ثبت نشده است. 

وی افزود: هرگونه درآمد حاصل از واگذاری این باشگاه نیز باید طبق قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ هزینه شده و درآمدی نیز از این بابت برای وزارت ورزش و جوانان منظور نشده است.

معاون وزیر ورزش عنوان کرد: دولت تمام تلاش خود را برای حل مشکلات باشگاه‌ها علی الخصوص این دو باشگاه مردمی و پر طرفدار به کار بسته و کماکان نیز حامی باشگاه‌ها حتی بعد از واگذاری آن‌ها به بخش خصوصی است، اما نادیده گرفتن حمایت‌های دولت، وزارت ورزش و فراتر از آن انتشار اخبار خلاف واقع توسط برخی از اشخاص منصفانه نیست.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
پرسپولیس
ارسال پیام
captcha