پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۹۵۱۸
۱۵:۲۸
۱۳۸۴/۰۵/۲۴
سيد حسن نصرالله:

عقب نشینی اسرائیل , پیروزی مقاومت است

۱۵:۲۸
۱۳۸۴/۰۵/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،  سيد حسن نصرالله، دبيركل حزب‌الله لبنان ضمن تبريك به مردم فلسطين به دليل پيروزي بزرگشان در اجراي طرح عقب نشيني اسراييل از نوار غزه، اظهار داشت: اسراييل بعد از عقب نشيني ممكن است با ايجاد جنگ‌هاي داخلي قصد از بين بردن وحدت مردم فلسطين را داشته باشد، ولي از آنجا كه مردم فلسطين همبستگي و اتحاد خود را ثابت كرده‌اند، از اين امتحان سخت و دشوار نيز سربلند بيرون مي‌آيند.

وي افزود: طرح عقب نشيني اسراييل از غزه به معناي آغاز كار است، نه پايان كار.

دبيركل حزب‌الله لبنان در خصوص اهداف حقيقي حزب‌الله و سياست واقعي آن تصريح كرد: اهداف و سياست حزب طي اقداماتي كه مقاومت تاكنون انجام داده براي همه روشن شده است و عقب نشيني اسراييل از غزه يك پيروزي كيفي براي مقاومت در منطقه محسوب مي‌شود.

سيد حسن نصرالله پيروزي مقاومت در لبنان و غزه را دو پيروزي بزرگ و تاريخي در منطقه توصيف كرد.

وي هم‌چنين در واكنش به اظهارات ميشل عون، رهبر ماروني‌هاي لبنان كه طي آن اعلام كرده بود حزب‌الله قصد دارد دولت فعلي را در كنار دولت لبنان تشكيل دهد، اظهار داشت: حل مسايل و مشكلات امنيتي لبنان با استفاده از شيوه ملي و ساخت ساختارهاي تشكيلات امنيتي براي حمايت از شهروندان لبناني مسووليت دولت است و هيچ كس نمي‌تواند جاي آن را بگيرد.

وي افزود: دولت لبنان بايد هر چه سريعتر براي حل مسايل و مشكلات امنيتي كشور اقدام كند.

دبير كل حزب‌الله لبنان همچنين خواهان اولويت بخشيدن به پرونده‌هاي اقتصادي و معيشتي لبنان شد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha