پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۹۵۳۷۶۱
۱۶:۱۷
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
واژگونی پراید مسیر خوی - قطور

پراید، جان ۳ معلم را گرفت

پراید، جان ۳ معلم را گرفت
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قطور گفت: سه سرنشین خودرو پراید که معلم بودند در حادثه واژگونی خورو پراید در مسیر خوی - قطور کشته شدند.
۱۶:۱۷
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

حسین امینی روز سه‌شنبه اظهار کرد: یک خودرو حامل سه معلم بود که از شهرستان خوی به سمت قطور در حادثه‌ای از پل و جاده خارج شده که نهایتا واژگون شده بود.

وی ادامه داد: با تماس مردم حاضر در صحنه ماموران آتش نشانی در عرض پنج دقیقه خود را سر صحنه تصادف رساندند، اما ویژگونی خودرو در حدی بود که ماشین ۲ دور کامل غلت خورده و از جاده خارج و به دره کنار رودخانه رفته بود.

امینی اضافه کرد: ماشین در ابتدا آتش گرفته بود که مردم سر صحنه بلافاصله در اولین لحظات با استفاده از آب رودخانه، آتش خودرو را خاموش کرده بودند و ۲ نفر فوتی را به بیرون از خودرو کشانده بودند.

وی با قدردانی از مردم سر صحنه واژگونی گفت: مردم و رانندگان به این صحنه بی تفاوت نبوده و قدردان کمک زود هنگام آن‌ها هستیم، اما متاسفانه هر سه سرنشین در اثر واژگونی کامل و تو رفتگی سقف خودرو، جان خود را از دست داده بودند.

وی افزود: جنازه این سه فوتی پس از رهایی کامل به مراجع قضایی تحویل داده شد.

علت این حادثه توسط پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان غربی در دست بررسی است.

محور خوی - قطور - رازی ۵۵ کیلومتر بوده که عملیات ۲۷ کیلومتر از ابن محور به اتمام رسیده و حدود ۱۰ کیلومتر دیکر از این محور قرار بود تا پایان فصل کاری سال گذشته به اتمام برسد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha