پایگاه خبری آفتاب
۰۲ /مرداد /۱۴۰۵
Friday 24 July 2026
کد خبر:۹۵۳۷۷
۱۶:۳۴
۱۳۸۸/۱۲/۰۵

تقدیر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از ثبت نوروز به عنوان روز صلح و فرهنگ

۱۶:۳۴
۱۳۸۸/۱۲/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب - سرویس سیاسی: سومین جلسه هفتمین اجلاس رسمی دوره چهارم مجلس خبرگان در محل سابق مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در این جلسه پس از استقرار اعضای هیات رییسه در جایگاه و اعلام دستور جلسه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی یك بار دیگر با تشكر از زحمات سربازان گمنام امام زمان(عج) در دستگیری شرور تروریست عبدالمالك ریگی، گفت: جالب این است كه اكثر قدرت‌های دنیا كه خود تروریست‌پرور هستند، مجبور شدند برای حفظ ظاهر از دستگیری این شرور استقبال كنند.

رییس مجلس خبرگان رهبری در ادامه اقدام سازمان ملل در ثبت عید نوروز را به عنوان روز صلح و فرهنگ ستود و این عید را برای آغاز سال نو، ‌نشان از حسن سلیقه قوم ایرانی در سال‌های دور دانست.

پس از این سخنان چند تن از نمایندگان مجلس خبرگان در قالب نطق‌های خود به تحلیل شرایط موجود کشور پرداختند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۰۹:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۶
كدام فرهنگ كدام صلح !؟!؟!؟
پاسخ