پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۹۵۴۰۴۷
۱۸:۲۲
۱۴۰۳/۰۹/۱۴

دختر میرحسین موسوی: پدرم با بهبود وضعیت، رفع مشکل و رضایت پزشکان از بیمارستان مرخص شد

دختر میرحسین موسوی: پدرم با بهبود وضعیت، رفع مشکل و رضایت پزشکان از بیمارستان مرخص شد
زهرا موسوی دختر میرحسین موسوی از بهبود نسبی پدر خود و مرخص شدن او خبر داد. او در صفحه شخصی خود نوشت: با تشکر از توجه و پیگیری ها بعد از چند روز سخت پدرم با بهبود وضعیت، رفع مشکل و رضایت پزشکان از بیمارستان مرخص شده است.
۱۸:۲۲
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز،

زهرا موسوی دختر میرحسین موسوی از بهبود نسبی پدر خود و مرخص شدن او خبر داد.

میرحسین موسوی، نخست وزیر دوران جنگ، به دنبال درمان‌های سرپایی و روتین گذشته، دچار عارضه حساسیت شدید دارویی شده که در نهایت منجر به انتقال او به بیمارستان شد.

 او در صفحه شخصی خود نوشت: با تشکر از توجه و پیگیری‌ها بعد از چند روز سخت پدرم با بهبود وضعیت، رفع مشکل و رضایت پزشکان از بیمارستان مرخص شده است.
 
گفتنی است که چندی پیش خبرگزاری‌ها اعلام کرده بودند که میرحسین موسوی به دنبال درمان‌های سرپایی و روتین گذشته، دچار عارضه حساسیت شدید دارویی شده که در نهایت منجر به انتقال او به بیمارستان شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha