پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۹۵۴۳۲۶
۰۷:۳۳
۱۴۰۳/۰۹/۱۶

هشدار جولانی به عراق/ حزب‌الله پاسخ داد

هشدار جولانی به عراق/  حزب‌الله پاسخ داد
سخنگوی حزب‌الله عراق در پاسخ به سرکرده هیئه تحریرالشام گفت که «اگر کتائب حزب‌الله تصمیم به ورود به نبرد بگیرد، چه بر سر تو و مزدوران صهیونیست‌زده‌ی تو خواهد آمد».
۰۷:۳۳
۱۴۰۳/۰۹/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،

محمد الجولانی، سرکرده هیئه تحریرالشام (جبهه النصره)، شب گذشته در پیامی به مردم و دولت عراق مدعی دخالت عراق در امور سوریه شد و در این خصوص هشدار داد.

اما جعفر الحسینی، سخنگوی کتائب حزب‌الله عراق، در پاسخ به این ادعا، در بیانیه‌ای خطاب به الجولانی گفت: پیش از آنکه اربابت نحوه کشتن بی‌گناهان و آواره‌کردن مستضعفان را به تو بیاموزند، باید آداب سخن گفتن هنگام اشاره به عراق و ملت آن را به تو یاد می‌دادند»

 او سپس افزود: از تحریک‌کنندگان خود در پایتخت‌های شرارت و سازش با اسرائیل بپرس که اگر کتائب حزب‌الله تصمیم به ورود به نبرد بگیرد، چه بر سر تو و مزدوران صهیونیست‌زده‌ی تو خواهد آمد.

الحسینی با اشاره به رؤیای حکومت ظلم و جور الجولانی، تأکید کرد که مجاهدان و صاحبان بصیرت به خوبی از اهمیت سوریه برای حال و آینده‌ی عراق و امت اسلامی آگاه هستند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha