پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۸:۴۰
کد خبر:۹۵۴۷۰
۰۹:۰۳
۱۳۸۸/۱۲/۰۸
در عملیات انتخاری طالبان در کابل؛

54 کشته و زخمی در انفجارهای کابل

۰۹:۰۳
۱۳۸۸/۱۲/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: دیروز کابل شاهد حملات انتحاری بود که جمعا 54 کشته و زخمی بر جای نهاد. سخنگوی وزارت کشور افغانستان، گفت که در این حملات که در مرکز کابل انجام شد، 16 نفر کشته و 38 نفر زخمی شدند. 
در میان کشته شدگان سه مامور پلیس، یک شهروند ایتالیایی، یک غیرنظامی افغان هستند و هویت ۱۱ نفر دیگر هنوز مشخص نشده است. همچنین به گفته وزارت کشور افغانستان، زخمیان این حادثه شامل شش مامور پلیس، هشت شهروند خارجی و ۲۴ غیرنظامی افغان می‏گردند. 

در عین حال سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان آمار متفاوتی ارائه در خصوص خارجیان زخمی شده ارائه کرده است، وی زخمیان خارجی را شامل 11 نفر (10 هندی و 1 پاکستانی) می‏داند. وزارت بهداشت افغانستان همچنین سه هندی را در میان کشته شدگان شناسایی کرده است. 

بر اساس گزارش پلیس کابل، ابتدا یک بمب گذار انتحاری، با یک خودرو به در ورودی یک مهمانخانه که بیشتر مسافرانش هندی‏ها بودند، کوبید. پس از این انفجار، یک بمب گذار دیگر یک مهمانخانه دیگری را همان حوالی هدف قرار داد. 

به گفته وزارت کشور افغانستان، مهاجمان سه تن بودند که دو نفر از آنان با انفجارهای انتحاری کشته شدند و یک تن دیگر در تیراندازی ماموران پلیس از پای درآمد. 

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی گروه طالبان گفت که این عملیات تروریستی را 5 عضو این گروه اجرا کرده‏اند. با توجه به این ادعای طالبان، در شرایطی که کرزای به دنبال جلب رضایت طالبان برای مذاکره و پایان کشمکش داخلی در این کشور است، هنوز واکنش مقامات افغان در این خصوص روشن نیست.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کابل انتخاری طالبان
ارسال پیام
captcha