پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۹۵۵۵
۰۹:۵۳
۱۳۸۴/۰۵/۲۵

واشنگتن:امیدواریم همسایه های عراق نقش مثبتی ایفا کنند

۰۹:۵۳
۱۳۸۴/۰۵/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز،
"شان مك كورمك" از اظهار نظر درباره ادعاي جديد رسانه‌اي مبني بر قاچاق تجهيزات و مهمات از ايران به عراق خودداري نمود و به سخنان فوق اكتفا كرد.

هفته نامه آمريكايي تايم در آخرين شماره خود به نقل از منابع اطلاعاتي اين كشور ادعاكرده بود كه "ايران از يك گروه تروریستی با حداقل ‪ ۲۸۰‬عضو و سلاح‌هاي جديد كه طي هشت ماه گذشته به عراق نفوذ كرده است حمايت مي‌كند.
" مك كورمك به خبرنگاران گفت: "نگراني‌هاي خود را در گذشته نسبت به نقل و انتقال تسليحات از مرزهاي ايران به عراق ابراز كرده‌ايم."
وي افزود: "ولي مقام‌هاي عراقي و فرماندهان نظامي نيروهاي ائتلاف در آن كشور بيش از همه نگران عبور نفرات و تجهيزات از مرزهاي سوريه به عراق هستند."
سخنگوي وزارت خارجه آمريكا خاطر نشان كرد: "شيعيان، سني‌ها، كردها و كليه مردم عراق روشن كرده‌اند كه خواهان ابراز هويت جداگانه‌اي از همسايگان خود هستند."

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha