کد خبر: ۹۵۶۸۴۹
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳

کلاهبرداری ۴۰ میلیارد تومانی از بلاگر‌های شیرازی توسط جوان ۱۸ ساله

رئیس پلیس فتا استان فارس از دستگیری جوانی ۱۸ ساله خبر داد که با جعل هویت کارشناس امنیت سایبری، از ۱۰۸ بلاگر شیرازی مبلغ ۴۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود.
کلاهبرداری ۴۰ میلیارد تومانی از بلاگر‌های شیرازی توسط جوان ۱۸ ساله
آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ امیرحسین سلیمانی در این باره گفت: در پی شکایت چندین بلاگر شیرازی مبنی بر اخاذی و بسته شدن صفحات اینستاگرام‌شان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت که پس از بررسی‌های فنی، مشخص شد متهم با شناسایی صفحات پرطرفدار و مسدود کردن آنها، خود را به عنوان متخصص امنیت سایبری معرفی کرده و با دریافت مبالغ هنگفت اقدام به بازگرداندن صفحات می‌کرده است.

وی افزود: متهم با این شگرد از ۱۰۸ بلاگر شیرازی مبلغ ۴۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود که با تلاش کارشناسان پلیس فتا، این جوان ۱۸ ساله در یکی از محلات شیراز دستگیر شد.

سرهنگ سلیمانی در پایان به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان به افراد ناشناس در فضای مجازی اعتماد نکنید و در صورت مواجهه با چنین مواردی، موضوع را به پلیس فتا گزارش دهید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین