پایگاه خبری آفتاب
۰۷ /مرداد /۱۴۰۵
Wednesday 29 July 2026
کد خبر:۹۶۰۱۲۵
۱۴:۳۴
۱۴۰۳/۱۰/۱۰
دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور:

۸ داروی جدید وارد فهرست دارویی ایران شد

۸ داروی جدید وارد فهرست دارویی ایران شد
دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور، از اضافه شدن ۸ داروی جدید به فهرست دارویی کشور خبر داد.
۱۴:۳۴
۱۴۰۳/۱۰/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،

نازیلا یوسفی روز دوشنبه افزود: پانصد و بیست و یکمین جلسه کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور در سازمان غذا و دارو برگزار و هشت مولکول دارویی جدید به سبد دارویی کشور اضافه شد.

به گزارش سازمان غذا و دارو، وی اظهار داشت: این دارو‌ها شامل یک آنتی‌بیوتیک مؤثر در درمان عفونت‌های مقاوم به درمان، یک داروی ضد قارچ، یک داروی درمانی برای سل مقاوم به درمان، سه دارو برای بهبود فرایند درمان بیماران مبتلا به سرطان، یک داروی ضد صرع، و یک داروی مشهور در درمان دیابت هستند.

یوسفی تصریح کرد: تمامی این دارو‌ها علاوه بر داشتن تاییدیه‌های معتبر بین‌المللی، دارای مزیت‌های درمانی برای نظام سلامت ایران هستند و با قیمت‌های هزینه اثربخش به سیستم دارویی کشور پیشنهاد شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha