پایگاه خبری آفتاب
۲۰ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 10 June 2026
کد خبر:۹۶۰۱۳
۱۶:۲۵
۱۳۸۸/۱۲/۱۷
فردا در دانشگاه امیرکبیر برگزار می‌شود

كنگره سراسری همكاری‌های دانشگاه و صنعت

۱۶:۲۵
۱۳۸۸/۱۲/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب-سرويس اقتصادي: سیزدهمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی، فردا (سه شنبه 18 اسفند) در تهران برگزار می‌شود.

این کنگره با هدف بررسی فرصت‌ها و چالش‌های ارتباط صنعت و دانشگاه و ارتقای سطح همکاری های آنان به مدت دو روز (سه شنبه و چهارشنبه)‌ در محل دانشگاه امیرکبیر برگزار می‌شود.

بررسی نقش شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های فناوری در توسعه ملی، الزام‌های قانونی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، تجاری سازی فناوری، نقش انجمن‌ها در برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه و شناسایی الگوی مناسب ارتباط میان دولت، دانشگاه و صنعت از محورهای برگزاری این کنگره است.

عبدالحسین بیات مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، دکتر مهدی نژاد معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و استادان دانشگاه از جمله شرکت کنندگان در سیزدهمین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت هستند.

گفتنی است همزمان با برگزاری این کنگره نشست‌های تخصصی با حضور جمعی از متخصصان و استادان دانشگاه برگزار می‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
دانشگاه صنعت
ارسال پیام
captcha