پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۵:۲۴
کد خبر:۹۶۱۹۷۱
۱۵:۳۵
۱۴۰۳/۱۰/۱۸

آخرین وضعیت جاده‌های کشور

آخرین وضعیت جاده‌های کشور
بر اساس آخرین گزارش‌ها، تردد در محور‌های شمالی روان بوده و این محور‌ها دارای مه‌گرفتگی در ارتفاعات هستند.
۱۵:۳۵
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

بر اساس اعلام سازمان راهداری تا این لحظه ترافیک در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) محدوده‌های وینه، خوشبختی و شهرستانک سنگین است.

همچنین تردد در محور‌های هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت (رفت و برگشت) نیز روان است.

بر اساس این گزارش محور هراز (رفت و برگشت) از ساعت ۲۰، ۱۸ دی ماه ساعت ۵ (صبح روز بعد) مورخ ۱۹ دی ۱۴۰۳ مسدود است.

گفتنی است؛ آزادراه قزوین - رشت دارای بارش باران و مه گرفتگی در ارتفاعات و سایر محور‌های شمالی دارای مه گرفتگی در ارتفاعات هستند.

ترافیک در آزادراه قزوین - کرج - تهران محدوده استاندارد و حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک، آزادراه ساوه - تهران محدوده نسیم شهر و محور شهریار - تهران در برخی از مقاطع نیز سنگین است.

بنابر گزارش سازمان راهداری بارش برف و باران و مه گرفتگی در برخی از محور‌های استان‌های ایلام، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و لرستان، بارش باران و مه گرفتگی در برخی از محور‌های استان‌های گیلان، مازندران و خوزستان و پدیده مه گرفتگی در برخی از محور‌های استان‌های زنجان و قزوین نیز گزارش شده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha