پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /تير /۱۴۰۵
Saturday 04 July 2026
کد خبر:۹۶۶۴۲
۱۹:۳۱
۱۳۸۹/۰۱/۰۸
مریم بهروزی در گفتگو با آفتاب عنوان کرد؛

بررسی فهرست نامزدهای زن اصولگرا برای انتخابات شوراها در جامعه زینب

۱۹:۳۱
۱۳۸۹/۰۱/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مریم بهروزی «دبیرکل جامعه زینب» در گفتگو با خبرنگار سیاسی آفتاب مهمترین وظیفه مسئولان و کنشگران سیاسی در سال 89 را اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: در سال گذشته به دلیل چالش‌های سیاسی که در داخل کشور به‌وجود آمد، آن‌گونه که انتظار می‌رفت امور پیش نرفت؛ اما در سال 89 باید با همت مضاعف و کار مضاعف در راستای اهداف مقام معظم رهبری فعالیت کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه سال گذشته سال امت و ولایت بود تصریح کرد: اگر در سال 89 که شاهد برگزاری انتخابات شوراها در آن خواهیم بود بر همین اساس حرکت نماییم و این دو عامل را بصورت جدی در فعالیت‌های سیاسی دنبال کنیم؛ انتخابات زیبا و پرشوری را پشت سر خواهیم گذاشت.

دبیر کل جمعیت زینب (س) همچنین درباره فهرست انتخاباتی احزاب زنان اصولگرا در انتخابات شوراها گفت: از هم‌اکنون فهرست زنان اصولگرا افرادی را در فهرست انتخابات شوراها قرار داده است اما هنوز به تصویب نهایی نرسیده است از این رو در جلسه آتی جامعه زینب که شنبه آتی برگزار خواهد شد؛ این موضوع (انتخابات شوراها) و فهرست انتخاباتی زنان اصولگرا را برسی می‌کنیم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha