پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۹۶۶۵۳
۲۲:۴۵
۱۳۸۹/۰۱/۰۸
یک گروه مدافع حقوق بشر خبر داد

افشای قتل 321 روستایی در کنگو

۲۲:۴۵
۱۳۸۹/۰۱/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: یک گروه مدافع حقوق بشر از کشته شدن ۳۲۱ روستایی به دست شورشیان در جمهوری دمکراتیک کنگو، در دسامبر سال گذشته خبر می‌دهد که طی قتل‌عامی گزارش نشده، کشته شده‌اند.

سازمان دیدبان حقوق بشر روز یکشنبه در گزارشی گفت شورشیان در حمله‌ای 4 روزه به منطقه ماکومبو در شمال شرقی کنگو، دست‌کم ۱۰ روستا را مورد هجوم خود قرار دادند.

به گفته دیدبان حقوق بشر، بیشتر روستائیان کشته شده مردانی بودند که دست و پای‌شان بسته شده بود و از طریق شلیک به سر و یا ضربات چاقو به قتل رسیدند. گزارش این سازمان بین‌المللی حاکی از آن است که در میان کشته شدگان ۱۳ زن و ۲۳ کودک از جمله یک دختر بچه 3 ساله به چشم می‌خورد که سوزانده شده است.

طبق گزارش‌های دیده‌بان حقوق بشر، شورشیان ۲۵۰ روستایی از جمله ۸۰ کودک را نیز ربودند. 

مقامات سازمان ملل متحد با تأیید وقوع قتل‌عام در کنگو می‌گویند تحقیقات در این زمینه در حال انجام است.

رئیس تحقیقات سازمان ملل متحد درباره این قتل عام می گوید گروهش تاکنون مرگ ۲۹۰ تن را تأیید کرده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha