پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۹۶۸۰۰۸
۰۹:۴۰
۱۴۰۳/۱۱/۱۵

مهدی نصیری آزاد شد

مهدی نصیری آزاد شد
کانال تلگرامی مهدی نصیری، سردبیر پیشین روزنامه کیهان و فعال سیاسی خبر داد که او ساعتی پیش از بازداشتگاه نیروی انتظامی مشهد آزاد شده است.
۰۹:۴۰
۱۴۰۳/۱۱/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز،

نصیری روز گذشته در آرامگاه فردوسی مشهد بازداشت شده بود.

سرپرست فرمانداری مشهد در این خصوص گفته بود: شعار دادن و فیلمبرداری از گروهی در آرامگاه فردوسی دلیل بازداشت مهدی نصیری بوده است.

سید حسن حسینی اظهار داشت: فرد مذکور امروز در آرامگاه فردوسی به همراه چند نفر سیاسی در آرامگاه فردوسی حضور پیدا کرده و در جمعی سیاسی شروع به شعار دادن کرده است.

وی ادامه داد: وی حین شعاردادن از اقدام فوق فیلمبردار نیز می‌کرده است که ماموران حراست آرامگاه برای عدم ایجاد مشکل به ایشان و همراهان تذکر لازم داده‌اند، اما متاسفانه توجهی به تذکرات نمی‌شود و در مرحله بعد مامورین حراست مهدی نصیری و همراهان وی را به خارج از آرامگاه هدایت کرده‌اند.

سرپرست فرمانداری مشهد خاطرنشان کرد: مهدی نصیری در محلی مشخص تحت حفاظت است و به زودی راهی تهران خواهد شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
مهدی نصیری
ارسال پیام
captcha