کد خبر: ۹۶۸۵۹۹
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳

سرلشکر باقری: بیش از ۹۰ درصد تجهیزات دفاعی تولید داخل است

رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: ما ملتی بودیم که در زمان رژیم ستم‌شاهی بیش از ۹۰ درصد از نیاز‌های نظامی‌مان را وارد می‌کردیم، اما امروز با افتخار جوانان این کشور و ملت، بیش از ۹۰ تجهیزات دفاعی و نظامی تولید داخل است.
سرلشکر باقری: بیش از ۹۰ درصد تجهیزات دفاعی تولید داخل است
آفتاب‌‌نیوز :

 سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح صبح امروز در آیین رونمایی از ناو پهپاد بر شهید بهمن باقری با سلام گرم به مردم بزرگ استان هرمزگان اظهارکرد: این تحریم با نام‌های گوناگون هر ملتی را می‌توانست از پای در آورد، اما ملت ما روزبه‌روز در حال پیشرفت است و آنچه در بعد نظامی رخ‌داده، کاملاً استثنایی است.

وی عنوان داشت: ما ملتی بودیم که در زمان رژیم ستمشاهی بیش از ۹۰ درصد از نیاز‌های نظامی‌مان را وارد می‌کردیم، اما امروز با افتخار جوانان این کشور و ملت، بیش از ۹۰ تجهیزات دفاعی و نظامی تولید داخل است.

سرلشکر باقری با بیان این که باید روزبه‌روز بر قدرت خودمان بیفزاییم و خدای متعال تمامی زمینه‌های لازم برای آن را در اختیار این ملت قرار داده است، بیان کرد: ملتی با رهبری مقتدر، فقیه و پاک که این گونه کشور را در میان این طوفان‌ها هدایت کرده و هر آنچه از منابع مادی و انسانی موردنیاز یک کشور برای پیشرفت است، خدا در اختیار ما قرار داده و ما این ما هستیم که با بهره‌برداری مناسب‌تر از این امکانات بتوانیم کشور را با پیشرفت بیشتر جلو ببریم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: ما سیاست‌های توسعه دریا محور را داریم که در مجمع تشخیص مصلحت نظام بحث و با تصویب رهبری ابلاغ شد و افق روشنی نسبت به آینده پیشروی ما قرار دارد و این توسعه و پیشرفت در سواحل و جزایر در کشور و دریا‌ها مستلزم حفاظت در برابر طمع و تهدید بیگانگان است.

وی عنوان کرد: هم‌رزمان من شبانه‌روز به این مسئولیت خطیر آگاه‌اند و در حال ایفای این مسئولیت اساسی هستند.

رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح، ساختن چنین تجهیزاتی از جمله ناو پهپاد بر شهید بهمن باقری را از الزامات موردنیاز کشور دانست و تأکید کرد: این ناو به شکل خودکفا می‌تواند در آب‌های سراسر جهان حضور داشته باشد و از خود و منافع این ملت و خطوط کشتیرانی و ناوگان نفتی حفاظت کند، کاری که در ۱۵ سال گذشته به همت نیروی دریایی ارتش و سپاه صورت‌گرفته و دیگر خبری از دزدی دریایی و تعرض به ناوگان تجاری کشور نمی‌شنویم.

سرلشکر باقری ادامه داد: همان گونه که ناو‌های بیگانه تا نزدیکی مرز‌های ما حضور می‌یابند ما نیز این حق‌وحقوق را بر اساس قوانین بین‌المللی داریم که در مناطق مختلف حضور پیدا کنیم و تا هزاران مایل تا اقیانوس هند، خطوط دریانوردی خود را امن کنیم.

وی تأکید کرد: این توانمندی علیه هیچ‌کدام از همسایگان نیست و ما در روز‌های اخیر شاهد سفر ناوگروهی از نیرو‌های مسلح به یکی از کشور‌های همسایه بودیم و همه دیدند که استقبال خوبی صورت گرفت و این نشان برادری است و ما با بسیاری از کشور‌های منطقه و جهان روابط دوستانه‌ای داریم این روابط را روزبه‌روز گسترش می‌دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین