کد خبر: ۹۶۸۷۱۹
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹

ترامپ: دولت بایدن همه اقدامات من علیه ایران را خنثی کرد

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا ضمن تکرار ادعاها درباره ایران گفت: دولت بایدن تمام اقدامات من علیه ایران را برگرداند و تحریم‌ها علیه این کشور را لغو کرد.
ترامپ: دولت بایدن همه اقدامات من علیه ایران را خنثی کرد
آفتاب‌‌نیوز :

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با تکرار ادعا‌ها درباره ایران گفت: در دوره نخست ریاست جمهوری من ایران ورشکسته بود و پولی برای پرداخت به حماس و حزب الله در اختیار نداشت.

ترامپ در ادامه افزود: دولت بایدن همه کار‌هایی را که من علیه ایران انجام داده بودم، برگرداند، تحریم‌های این کشور را لغو کرد و به آن اجازه داد نفت خود را دوباره بفروشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تحولات غزه مدعی شد که اسرای بیشتری که در دست حماس هستند، آزاد خواهند شد.

ترامپ تصریح کرد: زمانی که تیم من با موفقیت در مورد آتش بس در غزه مذاکره کرد، ما نتایج شگفت انگیزی را فقط چند روز قبل از به قدرت رسیدن من مشاهده کردیم. این توافق به این دلیل اتفاق افتاد که من حماس را تهدید کردم که اگر به کاخ سفید برسم و گروگان‌ها آزاد نشوند، جهنم به پا خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین