کد خبر: ۹۶۹۲۱۷
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰

گم شدن ۴ کوهنورد شیرازی در برف و کولاک

«از ساعت ۴:۳۰ بامداد امروز ارتباط ما با این کوهنوردان قطع شده است. با هماهنگی فدراسیون کوهنوردی، تیم‌های امدادی زمینی شامل یک تیم از فدراسیون کوهنوردی و یک تیم از پایگاه امداد و نجات کوهستان رینه به منطقه اعزام شده‌اند، اما شرایط جوی و برف و کولاک شدید دسترسی به ارتفاعات را بسیار دشوار کرده است.»
گم شدن ۴ کوهنورد شیرازی در برف و کولاک
آفتاب‌‌نیوز :

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از صعود غیر مجاز ۴ کوهنورد اهل فارس به قله دماوند با وجود هشدار‌های هواشناسی و گرفتار شدن آنها در کولاک برف خبر داد و آخرین وضعیت آنها را تشریح کرد. 

محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به صعود غیرمجاز ۴ کوهنورد از استان فارس به قله دماوند اشاره کرد و گفت: با وجود هشدار‌های مکرر در روز‌های گذشته مبنی بر خودداری از صعود به ارتفاعات و انجام سفر‌های غیرضروری، این ۴ کوهنورد بدون توجه به هشدار‌ها اقدام به صعود کرده و در قله دماوند زمین‌گیر شده‌اند. 

وی افزود: از ساعت ۴:۳۰ بامداد امروز ارتباط ما با این کوهنوردان قطع شده است. با هماهنگی فدراسیون کوهنوردی، تیم‌های امدادی زمینی شامل یک تیم از فدراسیون کوهنوردی و یک تیم از پایگاه امداد و نجات کوهستان رینه به منطقه اعزام شده‌اند، اما شرایط جوی و برف و کولاک شدید دسترسی به ارتفاعات را بسیار دشوار کرده است. 

محمودی با ابراز تأسف از بی‌توجهی برخی ورزشکاران به هشدار‌های ایمنی گفت: با وجود تجربیات بالا و آموزش‌هایی که کوهنوردان دریافت می‌کنند، برخی از آنها هشدار‌های هواشناسی را نادیده می‌گیرند. این در حالی است که در سطح کشور تعداد زیادی عملیات امدادرسانی در حال انجام است و منابع ما به‌شدت درگیر ارائه کمک به افراد گرفتار در برف و کولاک هستند. 

وی تأکید کرد: در کنار عملیات امداد در استان‌های مختلف، همچنان پیگیر وضعیت کوهنوردان گرفتار در دماوند هستیم و از طریق فدراسیون کوهنوردی اطلاعات جدیدی در این خصوص دریافت خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین