کد خبر: ۹۶۹۳۱۹
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۳

حدادعادل: رهبر انقلاب استدلال می‌کنند، کسانی که موافق مذاکره با «ترامپ» هستند نیز استدلال کنند

رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب گفت: رهبر انقلاب برای موضعی که دارند استدلال می‌کنند، خوب است کسانی که موافق مذاکره با «ترامپ» هستند نیز استدلال کنند.
حدادعادل: رهبر انقلاب استدلال می‌کنند، کسانی که موافق مذاکره با «ترامپ» هستند نیز استدلال کنند
آفتاب‌‌نیوز :

غلامعلی حدادعادل با اشاره به بیانات روز جمعه رهبر انقلاب گفت: پس از فرمایشات رهبر انقلاب در مورد بی‌فایده بودن مذاکره با آمریکا، عده‌ای در فضای مجازی واکنش منفی نشان داده‌اند و غالباً به مشکلات اقتصادی مردم و فشاری که بر قشر‌های ضعیف وارد می‌شود اشاره کرده‌اند.

وی با یادآوری اینکه مسلم است که رهبری هم از این واقعیت خبر دارند، افزود:، اما ایشان معتقدند که این مشکل با مذاکره با ترامپ حل نمی‌شود، زیرا ما یک بار همین راه را رفته‌ایم و عهدشکنی آمریکا را تجربه کرده‌ایم.

رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب خاطرنشان کرد: رهبری برای موضعی که دارند استدلال می‌کنند، خوب است کسانی که موافق مذاکره با ترامپ هستند نیز استدلال کنند.

حدادعادل بیان کرد: از این افراد باید پرسید آیا ترامپ نسبت به قبل تفاوت کرده و بهتر شده است؟ آیا مواضع زورگویانه او را نسبت به چین و روسیه و کانادا و دانمارک و مکزیک و آفریقای جنوبی و خصوصاٌ غزه و فلسطین و ایران نمی‌بینید؟

رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب گفت: آقایان؛ دوستان؛ رهبری استدلال کرده است، شما هم استدلال کنید و دلیل بیاورید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین