شاید هواداران پرسپولیس بیشتر دو نتیجه این فصل و ناکامیشان مقابل سپاهان را به خاطر بیاورند، اما جالب اینجاست که از آخرین برد پرسپولیس مقابل حریف اصفهانی نزدیک به دو سال گذشته و این شاید طولانیترین مدت ناکامی سرخها برابر یک حریف محسوب شود.
جالبتر و البته عجیبتر اینکه طی این روزها پرسپولیس ۵ بار برابر حریف قرار گرفته، اما آخرین خاطره شیرین آنها مربوط به تقابل شاگردان یحیی گلمحمدی و ژوزه مورایس است که با پیروزی ۴-۲ سرخها همراه شد.
بعد از این برد خاطرهانگیز که در سوم اسفند ۱۴۰۱ رقم خورد، پرسپولیس پنج بار دیگر مقابل حریف قرار گرفت که ماحصل آن ۴ شکست و یک تساوی بوده است!
باید دید روند این آمار عجیب و دور از انتظار در بازی امروز پاره خواهد شد یا سرخها باید چشم به بازی برگشت در این فصل و چهارمین تقابل خود در لیگ جاری داشته باشند.