کد خبر: ۹۶۹۸۱۰
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸

راز قتل پس از ۱۰ ماه در دزفول برملا شد

 فرمانده انتظامی دزفول گفت: راز قتلی که با صحنه سازی قاتل برای گمراه کردن کاراگاه پلیس به صورت خودکشی صحنه سازی شده بود، با زیرکی و تیزبینی پلیس پس از ۱۰ ماه برملا و همسر مقتول به قتل اعتراف کرد.
راز قتل پس از ۱۰ ماه در دزفول برملا شد
آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ روح اله یاری زاده روز یکشنبه در بیان جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وقوع یک مورد مرگ مشکوک که ابتدا به علت مصرف دارو تشخیص داده شد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کاراگاهان جنایی پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

به گزارش مرکز خبر پلیس، وی با بیان اینکه کاراگاهان پلیس با همکاری عوامل پزشکی قانونی پس از بررسی‌های دقیق تر، علت فوت را مصرف دارویی سمی تشخیص دادند گفت: ماموران انتظامی پس از تحقیق‌های فنی به همسر و یک نفر دیگر مشکوک شدند که این افراد پس از هماهنگی با مرجع قضایی جهت تحقیقات بیشتر به مقر انتظامی هدایت شدند.

فرمانده انتظامی دزفول با اشاره به اینکه بررسی‌های انجام شده در صحنه وقوع جرم، ظن پلیس به قتل مقتول توسط همسرش را تقویت کرد، ادامه داد: همسر متوفی در تحقیقات اولیه منکر هرگونه اختلافات با همسرش بود و اعلام کرد همسرش به دلایل نامعلومی خودکشی کرده است که در ادامه با تیزبینی و زیرکی کارآگاهان جنایی پلیس دزفول پس از ۱۰ ماه لب به اعتراف گشود.

وی ادامه داد: قاتل در نهایت به ارتکاب قتل با استفاده از دارو‌های سمی اعتراف و در بازجویی‌های اولیه اختلاف خانوادگی را انگیزه قتل همسرش اعلام کرد.

یاری زاده گفت: متهم پس از بازسازی صحنه و تکمیل پرونده مقدماتی، تحویل مرجع قضائی و سپس روانه زندان شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین