پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 20 June 2026
کد خبر:۹۷۰۱۳۴
۱۸:۱۸
۱۴۰۳/۱۱/۲۵

حمله عجیب نماینده مجلس به استقلال در بوشهر!

حمله عجیب نماینده مجلس به استقلال در بوشهر!
نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس جمهور اظهارات عجیبی را در مورد مالکیت هلدینگ خلیج فارس بر استقلال به زبان آورد.
۱۸:۱۸
۱۴۰۳/۱۱/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز،

رییس جمهور کشورمان این روز‌ها در سفر استانی به استان بوشهر رفته و ملاقات‌های متعددی با اقشار مختلف مردم دارد. در نشست نخبگان استان بوشهر با رئیس‌جمهور ابراهیم رضایی، نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی با اظهاراتی جنجالی علیه باشگاه استقلال، واکنش‌های زیادی را برانگیخت.

صحبت‌های او که با لحنی تند مطرح شد، انتقادات گسترده‌ای را در فضای فوتبال ایران به همراه داشت. او در بخشی از اظهارات خود گفت: «ده‌ها هزار میلیارد تومان صرف فلان تیم پرحاشیه و بی‌خاصیت پایتخت می‌شود.»

این اظهار نظر صریحاً باشگاه استقلال را هدف قرار داد؛ تیمی که یکی از پرهوادارترین باشگاه‌های فوتبال ایران محسوب می‌شود و چند ماهی است که تحت مالکیت هلدینگ خلیج فارس قرار دارد.

این صحبت در حالی مطرح شد که باشگاه استقلال به عنوان یکی از پرطرفدارترین تیم‌های ایران می‌تواند یک بنگاه سودده برای مالکان خود باشد، اما حالا واگذاری آن به یک هلدینگ این چنین مورد اعتراض قرار می‌گیرد. اعتراضی شاید دور از منطق و واقعیت که بی‌تردید احساسات هواداران این تیم را جریحه‌دار می‌کند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
استقلال
ارسال پیام
captcha