پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۹۷۰۲
۱۳:۲۷
۱۳۸۴/۰۵/۲۶

نهادینه سازی نماز در نیروهای مسلح

۱۳:۲۷
۱۳۸۴/۰۵/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،  وي با تاكيد بر اين‌كه مسير برقراري عدالت از اقامه‌ نماز مي‌گذرد، افزود: از تمامي نمايندگي‌هاي ولايت فقيه و عقديتي سياسي نيروهاي مسلح خواهشمندم دين را جامع ببينند و فقط به يك بخش از آن توجه نكنند و در عين حال خود نيز عمل‌كننده به شعائر ديني باشند.

وي خاطرنشان كرد :يكي از دلايل اقامه‌ي نماز تامين نيازهاي دروني و رواني انسان است و نماز نوعي جبران گناهان و سبب پرورش تمركز ذهن است.

يحيي صفوي با اشاره به خاطراتي در زمان جنگ گفت: در طول عمرم دو نماز بسيار دلچسب خواندم؛ يكي در زمان و لحظه‌ي شكست حصر آبادان و ديگري در عمليات بدر در كنار دجله و فرات كه اين لحظات فراموش‌نشدني هستند.

در پایان سرلشكر صفوي گفت: اگر مي‌خواهيم از صراط مستقيم خارج نشويم، نبايد از دامن ولايت فقيه دست برداريم.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
صفوی نماز
ارسال پیام
captcha