کد خبر: ۹۷۰۳۸۲
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۱

ترامپ: موضع قاطعانه‌ای در قبال غزه اتخاذ خواهم کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در پی تهدید خود برای آزادی اسرای اسرائیلی در غزه مدعی شد که فردا (شنبه) موضع قاطعانه و سختی در قبال غزه اتخاذ خواهد کرد.
ترامپ: موضع قاطعانه‌ای در قبال غزه اتخاذ خواهم کرد
آفتاب‌‌نیوز :

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران در دفتر خود در کاخ سفید گفت: نمی‌دانم قرار است در ساعت ۱۲ چه اتفاقی بیفتد. اگر تمام گروگان‌های باقی‌مانده تا شنبه ظهر آزاد نشوند، در غزه باید جهنم به پا شود.

ترامپ ضرب‌الاجل تعیین کرده و گفته است همه اسرای اسرائیلی در غزه باید تا ظهر شنبه آزاد شوند.

بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، اسرائیل که ظاهراً به دنبال راضی نگهداشتن ترامپ بوده، از طریق میانجی‌گران به حماس پیام ارسال کرده است که اگر این گروه سه اسیر را روز شنبه طبق مقرر آزاد کند، آماده است به این توافق ادامه دهد.

ترامپ افزود: اگر به من بستگی داشت، موضع بسیار سختی اتخاذ می‌کردم. من نمی‌توانم به شما بگویم که اسرائیل قرار است چه کاری انجام دهد.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین از گفتگوی خود با نخست‌وزیر انگلیس و احتمال دیدار با او در هفته‌های آینده خبر داد. او با بیان اینکه «اکنون ایده تضعیف دلار مرده است»، گفت کشور‌های عضو بریکس در صورت راه‌اندازی ارز مستقل خود، ممکن است با تعرفه‌هایی از سوی آمریکا مواجه شوند.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت که قصد دارد از ۱۳ فروردین تعرفه‌هایی بر خودرو‌های وارداتی اعمال کند.

ترامپ مدعی شد: صنعت فولاد را بعد از اینکه چین بازار را با محصولات خود پر کرد، نجات دادم. صنعت فولاد آمریکا به دوران اوج خود باز خواهد گشت. ما نمی‌خواهیم مالکیت شرکت یو. اس. استیل را از دست بدهیم.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت: ساخت لوله انتقال انرژی قیمت آن را در تمامی ایالت‌های نیو انگلند کاهش خواهد داد

ترامپ سخنرانی جی دی ونس معاون خود را در اروپا خوب توصیف کرد و افزود: اروپا آزادی بیان را از دست داده است و باید مراقب باشد.

پیشتر جنبش حماس اعلام کرد که به دلیل نقض توافق آتش بس از سوی رژیم اسرائیل، برنامه آزادی اسرای اسرائیلی تا اطلاع ثانوی لغو می‌شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی گروه حماس را تهدید کرد و گفت: اگر تا ظهر شنبه تمام گروگان‌های (اسرای) اسرائیلی آزاد نشوند، خواستار لغو آتش‌بس خواهم شد.

نخست وزیر اسرائیل دستور افزایش نظامیان این رژیم در نوار غزه و اطراف آن را صادر و اعلام کرد که اگر جنبش حماس شنبه آینده اسرا را براساس توافقنامه آزاد نکند، ارتش این رژیم برای هر سناریویی آماده است.

در واکنش، «عبداللطیف القانوع» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تاکید کرد که نتانیاهو مسئول به تعویق افتادن آزادی اسرای صهیونیست در روز شنبه آینده است و گفت: پایبندی ما به آتش بس تا زمانی است که دشمن به تعهدات خود در این توافق پایبند باشد.

آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافتند. این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید.

طی این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۴۸ هزار و ۲۱۹ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۱۱۱ هزار و ۶۶۵ نفر رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین