کد خبر: ۹۷۰۵۰۰
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱
وزیر علوم: اطمینان می‌دهم که اتفاقات مشابه تکرار نخواهد شد

دستور پزشکیان برای بررسی قتل یک دانشجو: از ورود نیرو‌های خودسر به دانشگاه تهران جلوگیری شود

در پی قتل یک دانشجوی دانشگاه تهران توسط زورگیران، رئیس‌جمهور به وزیر علوم دستور داد تا سریعتر به این پرونده و همچنین اعتراضات دانشجویی شکل گرفته، رسیدگی شده تا اعتراضات به بیرون دانشگاه کشیده نشده و از ورود نیرو‌های خودسر به دانشگاه تهران جلوگیری شود.
دستور پزشکیان برای بررسی قتل یک دانشجو: از ورود نیرو‌های خودسر به دانشگاه تهران جلوگیری شود
آفتاب‌‌نیوز :

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن همدردی با دانشجویان و جامعه دانشگاهی به دلیل درگذشت دانشجوی دانشگاه تهران در حادثه زورگیری، گفت: امنیت از حقوق اساسی همه شهروندان و دانشجویان است و شنیدن اخباری از این دست برای خانواده‌ها دشوار است و نگران و دلواپس می‌شوند، من اطمینان خاطر می‌دهم که دیگر تکرار نخواهد شد.

حسین سیمایی صراف، بعد از ظهر امروز، شنبه در مراسم ترحیم امیر محمد خالقی؛ دانشجوی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران که در سالن الغدیر دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: حادثه تلخ و جانگداز را خدمت همه دانشجویان، اساتید و جامعه دانشگاهی تسلیت می‌گویم. خیلی دشوار است که به عنوان وزیر و خادم دانشجویان و دانشگاهیان باشی و خبر یک جنایت را بشنوی.

وی ادامه داد: بنده در یک ماموریت کاری برای جلسه میزبانی وزرای علوم کشور‌های همکاری اسلامی به جده سفر کرده بودم به محض اینکه خبر را شنیدم سفرم را ناتمام گذاشتم و به کشور بازگشتم تا از نزدیک موضوع را پیگیری کنم و در همین رابطه در صحنه حاضر شدم و زوایای مختلف را بررسی کردم.

وزیر علوم تاکید کرد: من وظیفه خود می‌دانستم که با وجود پیگیری‌های دانشگاه و وزارتخانه در صحنه، حاضر شوم و بازدید‌هایی از صحنه وقوع جرم تا ساعت ۳ صبح انجام شد و سپس ساعت هفت صبح جلسه‌ای با سرپرست دانشگاه تهران و دیگر مقامات داشتم.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت موضوع باید با خود دانشگاه باشد، افزود: نیروی انتظامی و دستگاه‌های قضایی با ما جلسه داشتند، اما باز هم تاکید می‌کنم مدیریت موضوع باید با خود دانشگاه باشد.

وزیر علوم تصریح کرد: من به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور در این ماجرا قاطعانه هشدار می‌دهم کسی یا کسانی اجازه ندارند خودسرانه احساس مسئولیت کنند و بخواهند در این موضوع ورود کنند و به جای اینکه با دانشجویان همدلی کنند احساسات آنها را جریحه‌دار کنند.

وی ادامه داد: من در کنار دانشجویان هستم و تاثر خود و رئیس جمهور را هم ابلاغ می‌کنم و به خاطر همه قصور و تقصیر سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها هم عذرخواهی می‌کنم.

سیمایی گفت: دانشگاه تهران، مکاتبات بسیاری با نیروی انتظامی و شهرداری برای تامین روشنایی و تامین امنیت داشته است در جلسه امروز به عنوان نماینده رئیس جمهور دستور قاطع دادم که روشنایی کوی دانشگاه باید تا پایان امروز تامین شود و کیوسک نگهبانی در دو نقطه نصب شود.

وزیر علوم در ادامه گفت: شورا‌های دانشجویی که به دلیل کم بودن حد نصاب تشکیل نشده است پس از این حادثه تصمیم گرفتیم حتی با کمترین حد نصاب‌ها، شورای صنفی تشکیل شود و مطالبات دانشجویان را مستقیما بشنویم.

وی ادامه داد: مطالبات دانشجویان به حق است و امنیت از حقوق اساسی همه شهروندان و دانشجویان است و خانواده‌ها پس از شنیدن اخباری از این دست دشوار است و نگران و دلواپس می‌شوند من اطمینان خاطر می‌دهم که دیگر تکرار نخواهد شد و در همین راستا به همه روسای دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم که جلساتی با دستگاه‌ها برگزار کنند و برای تامین امنیت تدابیر لازم را اتخاذ کنند.
در این مراسم طاهر روشندل اربطانی، رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و جمعی از دوستان این دانشجو به ایراد سخنرانی پرداختند.

به گزارش ایرنا، امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دوره کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران، چهارشنبه شب، ۲۴ بهمن‌ماه در محدوده پل گیشا و هنگام مراجعه به خوابگاه کوی دانشگاه، توسط دو سارق موتورسیکلت‌سوار با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار گرفته و متاسفانه پس از انتقال به بیمارستان شریعتی توسط نیرو‌های اورژانس، صبح دیروز، پنجشنبه به دلیل شدت جراحات دارفانی را وداع گفت.

وزارت علوم، دانشگاه تهران و دانشکدگان مدیریت این دانشگاه با صدور اطلاعیه‌های جداگانه، ضمن ابراز تاسف و تاثر عمیق از وقوع این حادثه ناگوار، خواستار رسیدگی جدی و فوری به موضوع و برخورد با عاملان قتل این دانشجو شدند.

سخنگوی فراجا نیز در این باره اعلام کرد: سردار رادان؛ فرمانده کل انتظامی کشور، دستور پیگیریِ ویژه و سریعِ حادثه دانشگاه تهران را به پلیس آگاهی کشور صادر کرد و با توجه به تشکیل تیم‌های ویژه برای شناسایی عاملان این حادثه ان‌شاءالله در اسرع وقت آنان دستگیر و به دستگاه عدالت سپرده خواهند شد.

دادستانی عمومی و انقلاب تهران هم اعلام کرد: پس از اعلام گزارش سرقت از یک دانشجوی دانشگاه تهران که با توجه به جراحات وارده منجر به فوت وی شد، دادستان تهران بلافاصله پس از دریافت گزارش این سرقت و جراحت وارده به متوفی دستور تشکیل پرونده این سرقت در شعبه ویژه دادستانی تهران را صادر کرد و از همان لحظات اولیه گزارش سرقت بازپرس ویژه شعبه تحقیقات قضایی روی پرونده را آغاز کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین