پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۹۷۰۹۳
۱۱:۰۰
۱۳۸۹/۰۱/۱۷
معاون سازمان خصوصی‌سازی خبر داد:

فروش باشگاه استقلال در ‌2 دقيقه!

۱۱:۰۰
۱۳۸۹/۰۱/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب:معاون سازمان خصوصی‌سازی آخرین وضعیت واگذاری پست بانك، هلدینگ پتروشیمی، شركت‌های خودرویی و باشگاه‌های ورزشی در سال 89 را تشریح كرد. 

اسماعیل غلامی ـ معاون سازمان خصوصی‌سازی ـ در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینكه واگذاری 489 شركت گروه اول و 35 شركت گروه دوم در برنامه بودجه امسال قرار دارد، درباره‌ی چگونگی واگذاری‌ باشگاه‌های ورزشی در سال 89 گفت: واگذاری سهام شركت‌هایی مانند ایران خودرو، سایپا و باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در گروه یك قرار دارند و واگذاری آنها در قانون بودجه دیده شده و در سال 89 واگذار می‌شوند. 

وی در مورد ارائه اطلاعات باشگاه های ورزشی به سازمان خصوصی‌سازی گفت: این باشگاه‌ها باید صورت‌های مالی و تعداد بازیكنان را به سازمان خصوصی‌سازی ارئه دهند، در حالی كه ارائه این اطلاعات برای این دو باشگاه كاری ندارد و در صورت ارائه اطلاعات باشگاه استقلال در دو دقیقه به فروش می‌رسد. 

غلامی اظهار امیدواری كرد كه این شركت‌ها در سال 89 به فروش برسند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha