کد خبر: ۹۷۱۲۶۷
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰

قتل برادر با قیچی خیاطی در بازار تهران

 رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری فردی که با ضربه قیچی خیاطی در بازار تهران برادر ناتنی خود را به قتل رسانده بود، خبر داد.
قتل برادر با قیچی خیاطی در بازار تهران
آفتاب‌‌نیوز :

سردار علی ولی‌پور گودرزی روز سه‌شنبه اظهار کرد: ماموران کلانتری۱۱۳ بازار از طریق تماس تلفنی با افسر کشیک صحنه قتل اداره دهم پلیس آگاهی، مرگ مشکوک مرد جوان افغانستانی را روی تخت بیمارستان بازرگانان گزارش کردند.

وی ادامه داد: با اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی سردخانه بیمارستان شده و جسد مرد جوانی را مشاهده کردند که از ناحیه قفسه سینه هدف جسم نوک تیز قرار گرفته بود؛ بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد که مقتول توسط برادر ناتنی خود در یک کارگاه خیاطی قربانی جنایت شده است.

وی افزود: بدین ترتیب کارآگاهان اداره دهم راهی صحنه جرم شدند و مردی که هنوز نمی‌دانست برادر ناتنی‌اش به کام مرگ فرو رفته است را به اتهام مباشرت در قتل عمدی دستگیر کردند.

سردار ولی‌پور گودرزی گفت: متهم ماجرای جنایت را اینطور توضیح داد، چندی سال پیش به همراه برادر ناتنی‌ام به ایران آمدیم و این کارگاه را تاسیس کردیم، اما این اواخر به‌خاطر اختلافات مالی با یکدیگر دچار مشکل شدیم که ساعتی پیش با هم درگیر شدیم و در یک لحظه با قیچی بزرگی که روی میز قرار داشت یک ضربه به قفسه سینه‌اش وارد کردم، نمی‌دانستم ضربه‌ام مرگبار است و فکر می‌کردم که او هنوز زنده باشد ولی به جرم ارتکاب جنایت دستگیر شدم.

وی تاکید کرد: پس از پایان تحقیقات میدانی در بیمارستان و صحنه جرم، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی ماموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی، تحقیقات خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

به گفته سردار ولی‌پور گودرزی، جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین