آفتابنیوز : 
اگر به ادعای آمریکایی ها ایران در پی دستیابی به سلاح هسته ای باشد، هدف قرار دادن تاسیسات این کشور مانع از این کار نخواهد شد و حتی می تواند به خارج شدن تهران از پیمان منع گسترش منتهی شود.
به علاوه با حمله به ایران وضعیت بازسازی عراق دچار نقصان خواهد شد و آمریکا هم با متحدان اصلی خود مشکل پیدا خواهد کرد. یکجانبه گرایی در برابر ایران نشان دهنده معیارهای دوگانه آمریکا در مورد خلع سلاح در خاورمیانه در طول دو دهه گذشته بوده است.
خلع سلاح ایران با نیروی زور در واقع این موضوع را نشان می دهد که این کشور و باقی کشورهای خاورمیانه حق ندارند به ظرفیت هسته ای برسند ولی اسرائیل که از قوانین بین المللی تبعیت نمی کند، مجاز است برنامه های هسته ای خود را گسترش دهد.
از سوی دیگر حمله به ایران توجیه اقتصادی ندارد زیرا 10 درصد ذخایر نفتی جهان در این کشور بوده و از لحاظ منابع گاز طبیعی هم ایران جایگاه دوم را در دنیا دارد. چنانکه مشخص است قیمت های نفت و گاز اخیرا با افزایش غیرمنتظره روبرو بوده اند و این موضوع خود حساسیت جهان را به مسائل خاورمیانه و امنیت آن معطوف می سازد.
به نظر می رسد که آمریکا به تنهایی می خواهد به تاسیسات هسته ای ایران حمله کند و متحدان آن نیز دیگر در اتخاذ گزینه نظامی با این کشور همگام نیستند. در پیش گرفتن گزینه حمله به ایران تنها تلاش های دیپلماتیک را برای خلع سلاح بی اثر می کند و به سیاست شکست خورده یکجانبه گرایی تداوم می بخشد./شبنم جعفرزاده