کد خبر: ۹۷۱۳۲۰
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹

حملات مسلحانه جدید به لاذقیه و حماه سوریه

منابع سوری از حملات جدید به یک پست امنیتی در پایگاه نظامی حمیمیم و یک پاسگاه در شهر جبله در لاذقیه و نیز حومه شهر مصیاف در استان حماه سوریه خبر دادند.
حملات مسلحانه جدید به لاذقیه و حماه سوریه
آفتاب‌‌نیوز :

منابع سوری از دو حمله مسلحانه در لاذقیه سوریه خبر دادند.

این منابع اعلام کردند که یک پُست امنیتی در پایگاه نظامی حمیمیم و یک پاسگاه پلیس در شهر جبله استان لاذقیه هدف حمله مسلحانه قرار گرفت.

در جریان حمله نخست، افراد مسلح موتورسوار به یک پُست بازرسی در پایگاه نظامی حمیمیم حمله کردند که بر اثر آن ۴ نفر از نیرو‌های امنیت عمومی سوریه زخمی شدند. این حمله کشته‌ای نداشت.

منابع مذکور اعلام کردن که حمله دوم به پاسگاه پلیس در «جبله» انجام شد و درگیری رخ داد و صدای تیراندازی در بیشتر مناطق شهر شنیده شد.۲ مهاجم به این پاسگاه بازداشت شدند و کسی کشته یا زخمی نشد.

این نخستین بار از زمان سقوط نظام بشار اسد است که یک پست بازرسی در پایگاه حمیمیم روسیه هدف حمله قرار می‌گیرد.

همچنین منابع سوری از حمله مشابهی در استان حماه و در جاده حیالیان در حومه شهر مصیاف خبر دادند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین