کد خبر: ۹۷۱۴۰۷
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۳

برف و باران در راه مازندران

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با اشاره به کاهش ناپایداری آسمان استان از اواخر امروز، گفت: بارش زمستانی و کاهش دما تا اوایل هفته آینده تداوم خواهد داشت.
برف و باران در راه مازندران
آفتاب‌‌نیوز :

احمد اسدی معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران درباره پیش‌بینی وضعیت جوی آسمان استان، اظهار کرد: پایداری هوا تا امروز چهارشنبه یکم اسفندماه در آسمان مازندران تداوم دارد.

وی با اشاره به افزایش ابر در سطح استان و احتمال بارش پراکنده در ارتفاعات طی ساعات پایانی امروز در استان، افزود: امروز صبح چهارشنبه یکم اسفندماه در مناطق ساحلی و جلگه‌ای انتظار مه صبحگاهی وجود دارد.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران بیان کرد: روز‌های پایانی هفته جاری علاوه بر کاهش دما شاهد بارندگی در استان هستیم که طی روز‌های ابتدایی هفته آینده نیز تداوم دارد.

اسدی با اشاره به بارش پراکنده برف در ارتفاعات غربی استان طی روز‌های پنج‌شنبه یکم و جمعه دوم اسفندماه، تصریح کرد: در مناطق شرقی و مرکزی استان بارش‌های پراکنده دور از انتظار نخواهد بود.

وی بیان کرد: روز‌های شنبه چهارم و یکشنبه پنجم اسفندماه علاوه بر کاهش دما، بارندگی و وزش باد نسبتاً شدید را در استان خواهیم داشت که در ارتفاعات بارش‌ها به صورت برف خواهد بود.

معاون هواشناسی مازندران با اشاره به تداوم هوای سرد به‌ویژه در طول شب‌ها، گفت: دریای مازندران طی ۲۴ ساعت آینده با کاهش موج پیش‌بینی می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین