کد خبر: ۹۷۲۰۷۸
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۳

ممنوعیت خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا: خرید و فروش خودروهای پلاک گذرموقت ممنوع است.
ممنوعیت خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت
آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ محمدحسن ابراهیم پور با اشاره به معامله خودروهای گذرموقت اظهار کرد: براساس قانون، خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت ممنوع بوده و در صورت هرگونه معامله، تصرف و تردد در معابر شهری و برون شهری توسط پلیس متوقف می شود. 

وی افزود: طبق قانون بعد از توقیف، وسیله نقلیه به عنوان خودروی قاچاق تلقی شده و به سازمان امور تملیکی واگذار می‌شود.

سرهنگ ابراهیم پور با تاکید به اینکه هرگونه معامله خودروهای پلاک گذرموثت در سرزمین اصلی ممنوع است، افزود : مالکیت این دسته از وسایل نقلیه برابر مستندات گمرکی در حین ورود به کشور در اسناد گمرکی  مشخص و مورد بررسی پلیس قرار می گیرد .

وی خاطر نشان کرد : حداکثر مدت تردد خودروهای پلاک گذر موقت در حوزه سرزمینی حداکثر 5 ماه است . 

معاون فنی و مهندسی پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا توصیه کرد : توصیه و تاکید ما به هموطنان عزیز این است که از هرگونه خرید و فروش خوردوهای گذر موقت خودداری کنند .

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین