در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از ۱۴ میلیارد و ۳۰ میلیون سهم و حق تقدم بهارزشی بالغ بر ۱۰ هزار و ۸۴۶ میلیارد تومان در بیش از ۴۵۰ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۱۰ هزار و ۳۵۳ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۵۴ هزار و ۳۲۱ واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فارس، وبملت و نوری شد، و نمادهای معاملاتی پارسان، شبندر و اخابر بیشترین اثرگذار منفی را بر این نماگر از خود بجای گذاشتند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۷ میلیارد و ۹۵۵ میلیون ورقه بهارزش ۱۲۴ هزار و ۴۱۲ میلیارد تومان در ۴۴۳ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۷۲ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۶ هزار و ۷۰ واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی فزر، وسپهر و خاور شد و در مقابل نمادهای معاملاتی مارو، بپاس و حگهر بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.