کد خبر: ۹۷۳۷۳۶
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸

ابولفضل قنبری؛ کشف مربی پرسپولیسی از استقلال!

در ادامه سلسله مطالب «بیوگرافی بازیکنان حاضر در لیگ برتر» مطابق حروف الفبا و شماره پیراهن، نوبت به شماره ۸ ایرالکو می‌رسد؛ ابولفضل قنبری...
ابولفضل قنبری؛ کشف مربی پرسپولیسی از استقلال!
آفتاب‌‌نیوز :

ابولفضل قنبری متولد ۲۰ فروردین ۱۳۸۳ در شهر قم است. این هافبک جوان و راست پا که از جمله جوانان کشف مجتبی حسینی است و توسط او به اراک و لیگ برتر دعوت شد، در این فصل بیشتر از فصل قبل فرصت بازی پیدا کرده است.

قنبری فوتبالش را از سال ۹۳ در نونهالان مقاومت شروع کرد. سپس به تیم‌های پایه استقلال رفت و پس از بازی در تیم‌های نوجوانان و جوانان این باشگاه، برای مقطع امید به پیکان پیوست که قطب بزرگ رده‌های پایه است.

قنبری در سال ۱۴۰۱ همزمان برای تیم‌های جوانان و امید پیکان بازی و بازوبند کاپیتانی خودروسازان را بر بازو می‌بست. با پایان فصل فوتبال پایه -معمولا هر سال در دهه اول اسفند ماه تمام بازی‌های رده پایه تمام می‌شود- او از جمله استعداد‌هایی بود که با مجوز مربی بزرگسالان به تمرینات این تیم رفت و تا پایان فصل هم عضوی از پیکان ماند.

مسیری که در لیگ ۲۳ رضا عنایتی مقابل راه آرش هاشمی و ابولفضل زمانی هم باز کرد و این دو جوان دقیقا مثل قنبری، پس از درخشش در رده پایه به تیم بزرگسالان اضافه و با اعتماد مربی تجربه بازی در لیگ برتر را هم کسب کردند.

بد نیست بدانید در لیگ ۲۲ یعنی فصل (۱۴۰۱-۱۴۰۲) سرمربی بزرگسالان پیکان در لیگ برتر «مجتبی حسینی» بود که دور برگشت ابولفضل را انتخاب و او را به تمرین بزرگسالان آورد، اما در لیگ برتر فرصت بازی به او نرسید.

تابستان ۱۴۰۲ مجتبی حسینی پیکان و پایتخت را به مقصد اراک و ایرالکو ترک کرد و یکی از بازیکنانی که همراه خود برد، ابولفضل جوان بود. او در لیگ ۲۳ با شماره ۸۸ کارش را در سطح اول فوتبال آغاز کرد و اولین بار هفته ۱۲ در آبادان دقیقه ۹۰ پا به چمن لیگ برتر گذاشت.

قنبری ۴ بازی آخر دور رفت تعویض ثابت حسینی در دقیقه نود ماند! دور برگشت هم ۸ بازی از روی نیمکت به زمین رفت، اما این بار دقایق بیشتری فرصت پیدا کرد. در نهایت اولین فصل برای او در لیگ برتر با ۱۲ بازی و ۹۸ دقیقه حضور در زمین به پایان رسید.

در لیگ ۲۴ قنبری صاحب شماره ۸ شد و از هفته اول به عنوان بازیکن جانشین به میدان فرستاده شد. هفته چهارم در بازی با هوادار در اراک برای اولین بار در ترکیب اصلی به میدان رفت و تا پایان ثلث دوم لیگ ۲۴ یعنی هفته بیستم، در ۱۴ بازی ۲۴۷ دقیقه به میدان رفت و یک اخطار برابر استقلال خوزستان گرفت.

قنبری هنوز سابقه دعوت به تیم‌های ملی را ندارد، اما بدون شک هدف او مثل تمام بازیکنان همین است. او مجرد است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین