کد خبر: ۹۷۴۴۸۶
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۲

خاطره تلخ خانواده اسطوره استقلال از بازی با النصر

تقابل با النصر برای خانواده اسطوره فقید استقلال خاطره تلخی را زنده می‌کند.
خاطره تلخ خانواده اسطوره استقلال از بازی با النصر
آفتاب‌‌نیوز :

استقلال در حالی بازی برگشت خود در مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا را مقابل النصر عربستان برگزار می‌کند که خانواده مرحوم ناصر حجازی از این مسابقه خاطره تلخی دارند.

آبی پوشان پایتخت اردیبهشت سال ۱۳۹۰ بازی برگشت خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان فصل ۲۰۱۱ را مقابل همین النصر برگزار کرده و با نتیجه دو بر یک به پیروزی هم رسیدند ولی وضعیت جسمانی ناصرخان حجازی ۴۸ ساعت قبل از مسابقه فوق رو به وخامت گذاشت. حجازی می‌خواست آن مسابقه را با حضور در ورزشگاه از نزدیک تماشا کند ولی به خاطر وضعیت جسمی چنین اجازه‌ای به او داده نشد به همین دلیل بازی را از داخل منزل دید و چند روز بعد هم متاسفانه جان به جان آفرین تسلیم کرد و مسافر آسمان شد.

در واقع بازی استقلال - النصر در لیگ قهرمانان فصل ۲۰۱۱ آخرین مسابقه بین المللی استقلال بود که خانواده ناصر حجازی در کنار این اسطوره به تماشای آن نشستند و او کمتر از ۱۵ روز بعد از بازی مذکور چشم‌هایش را برای همیشه بست. نکته تلخ دیگر اینکه منصور پورحیدری نیز در همان مسابقه به عنوان سرپرست و مدیر فنی استقلال روی نیمکت بود، اما حالا او هم از آسمان ما را می‌نگرد.

روحشان شاد و یادشان گرامی.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین