وحید امیری که پس از پایان دوران نسبتا طولانی مصدومیتش نامش در دربی ۱۰۵ در لیست هجده نفره سرخ پوشان به چشم میخورد، مقابل استقلال از کادرفنی مجوز حضور در زمین را به دست نیاورد، اتفاقی که در یزد و دیدار مقابل چادرملو هم برای او تکرار شد.
شماره ۱۹ قرمزها در شرایطی که در سفر به یزد کاروان پرسپولیسیها را همراهی کرد، نامش در روز بازی از فهرست هجده نفره سرخ پوشان حذف شد تا این اتفاق تبدیل به علامت سوالی در مورد او شود.
براین اساس شنیدهها از این حکایت داشت وحید به لحاظ فنی و بدنی برای بازی در ترکیب سرخ پوشان مشکلی ندارد ولی پس از این که اسماعیل کارتال سرمربی پرسپولیس از زمین ورزشگاه نصیری یزد بازدید کرد و کیفیت این زمین را دید، در مورد استفاده از کاپیتان دوم خود در این بازی ریسک نکرد و ترجیح داد برای جلوگیری از مصدومیت دوباره برای امیری، نام او را از لیست این دیدار خط بزند تا دوباره نگران مصدومیت بازیکنان کلیدی تیمش نشود.