کد خبر: ۹۷۵۱۲۰
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸

اقدام مهم مدیرعامل پرسپولیس برای دریافت مجوز حرفه‌ای

برای اولین بار در تمام دهه‌های اخیر باشگاه پرسپولیس بدهی تامین اجتماعی را پرداخت کرد تا مشکلات بسته شدن حساب باشگاه و همین طور صادر نشدن مجوز حرفه‌ای برای این باشگاه به پایان برسد.
اقدام مهم مدیرعامل پرسپولیس برای دریافت مجوز حرفه‌ای
آفتاب‌‌نیوز :

بدهی باشگاه پرسپولیس به تامین اجتماعی در تمام سال‌های اخیر یکی از مشکلات اصلی اقتصادی باشگاه پرسپولیس بوده است. 

بسته شدن پیاپی حساب‌های باشگاه به دلیل بدهی‌های سنگین باشگاه به سازمان تامین اجتماعی، تهدید همیشگی مبنی بر صادر نشدن مجوز حرفه‌ای و حکم توقیف اموال و موارد دیگر بابت همین بدهی، همواره از نظر اقتصادی باشگاه پرسپولیس را دچار مشکل می‌کرد. بدهی ۳۸ میلیاردی که در تمام سال‌های اخیر انباشته شده و حل و فصل آن کار ساده‌ای نبود.

همین موضوع کافی بود تا طی چند هفته اخیر رضا درویش رایزنی‌های زیادی با مدیران سازمان اجتماعی داشته و درنهایت با پرداخت مبلغ ۱۳ میلیارد و تمهید پرداخت ۲۵ میلیارد باقی مانده، دو طرف به توافق کامل رسیده تا برای اولین بار طی چند دهه اخیر باشگاه پرسپولیس بدهی باشگاه به سازمان تامین اجتماعی به طور کامل حل و فصل شده و یکی از موارد مهم دریافت مجوز حرفه‌ای، برطرف شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین