پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 20 June 2026
کد خبر:۹۷۵۲۷
۱۳:۴۵
۱۳۸۹/۰۱/۲۴

مخابرات پس از واگذاری، اخراج نیرو را شروع کرد

۱۳:۴۵
۱۳۸۹/۰۱/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: شرکت مخابرات ایران پس از واگذاری به کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین وابسته به شرکتهای زیرمجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، تعدیل نیرو در شرکتهای وابسته را آغاز نموده است. در این راستانماينده فلاورجان نسبت به روند تعديل نيرو پس از واگذاري برخي شركت‌ها، به ويژه شركت مخابرات به بخش خصوصي، انتقاد كرد. 

سيد ناصر موسوي لارگاني نماينده فلاورجان در اخطاري قانوني اساسي، اظهار داشت: طبق اصل 44، تا پنج سال پس از واگذاري شركت‌هاي دولتي به بخش خصوصي، اين شركت‌ها حق تعديل نيرو ندارند. 

وي ادامه داد: اما شركت مخابرات از روزهاي اول واگذاري شروع به تعديل نيرو كرد و حتي مراكز اطلاعاتي 118 را نيز در شهرستان‌ها تعطيل كرده‌اند.
اين نماينده مجلس با بيان اينكه اين روند تعديل نيرو در همه كارخانه‌ها و شركت‌هاي واگذار شده به بخش خصوصي قابل مشاهده است، خاطرنشان كرد: چنانچه قرار است قسمتي به بخش خصوصي واگذار شود نبايد به قيمت نابودي كاركنان آن بيانجامد. 

ابوترابي فرد در پاسخ به اين تذكر گفت: اين تذكر به جاست و لازم است مسوولين اجرايي در اين مورد چاره‌اي بيانديشند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مخابرات نیرو سپاه
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۰
منابع طبیعی خراسان رضوی نیز تعداد زیادی نیرو را اخراج کرد. این اداره به بخش خصوصی واگذار نشده است. اکثرآ بالای هفت سال سابقه دارند.
پاسخ