کد خبر: ۹۷۵۹۶۶
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۲

مصدومیت ۲ نوجوان بر اثر انفجار ترقه در روستای جرسقان شیراز

رئیس اورژانس فارس گفت: ۲ نوجوان ۱۵ ساله به دلیل انفجار ترقه در روستای جرسقان شیراز مصدوم شدند.
مصدومیت ۲ نوجوان بر اثر انفجار ترقه در روستای جرسقان شیراز
آفتاب‌‌نیوز :

مسعود عابد روز جمعه اظهار کرد: در ساعت ۲۱:۳۰ دقیقه شب بیست و سوم اسفند ماه، گزارشی مبنی بر مصدومیت دو نوجوان ۱۵ ساله به دلیل انفجار ترقه در روستای جرسقان شیراز به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ ارسال شد.

وی افزود: پس از دریافت این گزارش، کارشناسان اورژانس به سرعت به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس اورژانس فارس تصریح کرد: پس از بررسی وضعیت مصدومان، مشخص شد که آنها دچار تروما و سوختگی شده‌اند که بلافاصله اقدامات درمانی لازم را برای آنان انجام شد و برای دریافت خدمات درمانی پیشرفته‌تر به بیمارستان شهید رجایی شیراز منتقل شدند.

عابد ابراز کرد: حادثه‌ای که به آن اشاره شده، به وضوح نشان‌دهنده اهمیت رعایت اصول ایمنی در استفاده از مواد آتش‌زا و ترقه‌هاست. در سال‌های اخیر، شاهد افزایش حوادث ناشی از این مواد بوده‌ایم، که می‌تواند شامل آتش‌سوزی، آسیب به افراد و حتی مرگ باشد.

وی عنوان کرد: بسیاری از افراد به‌خصوص جوانان و نوجوانان، از این وسایل به‌صورت ناآگاهانه و بی‌احتیاط استفاده می‌کنند که منجر به حوادث خطرناک و آسیب‌های جدی می‌شود و نیاز است شهروندان از خطرات ناشی از وسایل آتش‌زا آگاه باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین