کد خبر: ۹۷۶۴۰۴
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۸

فروش مواد محترقه ممنوع است

«اگر گزارشی در این رابطه دریافت کنیم رسما و قانونا با آنها برخورد می‌کنیم. بخشی از این کارا‌ها به طور قاچاق وارد کشور می‌شود و برخی به صورت غیرقانونی در کشور تولید می‌شود که هیچ استانداردی ندارد و مورد تایید هیچ سازمان و ارگانی نیست.»
فروش مواد محترقه ممنوع است
آفتاب‌‌نیوز :

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: فروش مواد محترقه در واحد‌های صنفی ممنوع است و مردم می‌توانند در صورت مشاهده این موضوع را گزارش کنند، اما در حال حاضر عمده این محصولات از سوی دست‌فروشان عرضه می‌شود.

حمیدرضا رستگار با بیان اینکه واحد‌های صنفی عموما از فروش کالا‌های غیرمجاز خودداری می‌کنند و مواد محترقه چهارشنبه سوری هم شامل کالا‌های غیرمجاز می‌شود، تصریح کرد: برخی از محصولاتی که در ایام چهارشنبه سوری استفاده می‌شود رسمی و دارای استاندارد تایید شده است که خطرناک نیستند و در جشن‌ها و تولد‌ها هم استفاده می‌شود و فروش آنها ایرادی ندارد. اما اگر واحد‌های صنفی اقدام به فروش مواد محترقه غیرمجاز خطرآفرین کنند، تخلف است و با آنها برخورد می‌شود. 

وی با بیان اینکه فروش کالا‌های محترقه خطرناک عموما از سوی دستفروش‌ها انجام می‌شود، گفت: مشکل در حال حاضر فروش محصولات محترقه خطرناک از سوی دستفروشان در معابر است. 

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران شهروندان در صورت مشاهده فروش مواد محترقه در واحد‌های صنفی می‌توانند موضوع را به اتاق اصناف گزارش دهند. البته در حال حاضر بازرسان هم بر واحد‌های صنفی نظارت دارند. اما نظارت بر دستفروشان بر عهده اتاق اصناف نیست و این موضوع به شهرداری مربوط است. 

رستگار در ادامه از واحد‌های صنفی درخواست کرد از فروش مواد محترقه غیرمجاز خودداری کنند و تاکید کرد: اگر گزارشی در این رابطه دریافت کنیم رسما و قانونا با آنها برخورد می‌کنیم. بخشی از این کارا‌ها به طور قاچاق وارد کشور می‌شود و برخی به صورت غیرقانونی در کشور تولید می‌شود که هیچ استانداردی ندارد و مورد تایید هیچ سازمان و ارگانی نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین