کد خبر: ۹۷۶۴۳۱
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳

تأکید پزشکیان بر ضرورت اطلاع‌رسانی از اقدام دستگاه‌های مسئول در مبارزه با قاچاق

رئیس جمهور با اشاره به الزام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مسئول در امر مبارزه با قاچاق کالا و سوخت برای تهیه گزارشی از اقدامات خود، بر ضرورت اطلاع‌رسانی این دستگاه‌ها در این زمینه تأکید کرد.
تأکید پزشکیان بر ضرورت اطلاع‌رسانی از اقدام دستگاه‌های مسئول در مبارزه با قاچاق
آفتاب‌‌نیوز :

مسعود پزشکیان عصر امروز یکشنبه در آخرین نشست هیات دولت در سال ۱۴۰۳، با اشاره به الزام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مسئول در امر مبارزه با قاچاق کالا و سوخت برای تهیه گزارشی از اقدامات خود، بر ضرورت اطلاع‌رسانی این دستگاه‌ها در این زمینه تأکید کرد.

هیات دولت در این جلسه همچنین اصلاحیه ماده ۹ آیین‌نامه اجرایی بند ب تبصره ۴ و بند ج تبصره ۱۴ قانون بودجه در خصوص نحوه محاسبه و اعمال سهم صندوق توسعه ملی از صادرات فرآورده‌های نفتی را تصویب کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گزارشی از مصوبه شورای‌عالی کار در خصوص حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ به هیئت دولت ارائه کرد و در ادامه «الحاق به معاهده کنوانسیون مکه مکرمه کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی در مورد همکاری مجریان قانون در مبارزه با فساد»، «اصلاح لایحه قانون الزام شرکت‌ها و موسسات ترابری جاده‌ای به استفاده از صورت وضعیت مسافری و بارنامه» و «آیین‌نامه اجرایی بند ز تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۴ در مورد وصول به موقع مطالبات دولت از اشخاص حقوقی در بخش غیردولتی» به تصویب رسید.

هیات دولت همچنین «آیین نامه اجرایی بند ت تبصره ۴ قانون بودجه ۱۴۰۴ در خصوص مجوز تهاتر فراورده‌های نفتی» را تصویب کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین