کد خبر: ۹۷۶۶۲
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۹
اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین اعلام کرد؛

عسگراولادی خریدار سهام بانک چینی نیست

اخبار منتشره درباره خریداری سهام بانک چینی توسط عسگراولادی کذب است
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: به گزارش اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین، خرید سهام یک بانک چینی توسط اسدالله عسگراولادی تکذیب شد.

در تکذیبیه مذکور چنین عنوان شده است: "در پی انتشار خبر نادرست مبنی بر خرید سهام از بانک‏های چین توسط رئیس اتاق ایران و چین، بدین وسیله به اطلاع می‏رساند که جناب آقای اسدالله عسگراولادی، ریاست اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین، تاکنون هیچ‏گونه سهامی در هیچ بانکی خریداری ننموده اند و خرید هر گونه سهام در بانک‏های خارج و داخل کشور را به کلی تکذیب می‏نمایند".

شایان ذکر است که خبر خرید سهام یک بانک چینی توسط اسدالله عسگراولادی در پی خبر خبرگزاری مهر منتشر شده بود که در آن عسگراولادی از خرید سهام بانک چینی توسط بخش خصوصی خبر داده بود اما برخی مطبوعات از خبر مذکور چنین تفسیر نمودند که شخص عسگراولادی خریدار این سهام است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۷
0
0
اگر صحت داشته باشد جای خوشحالی دارد باید یاد بگیریم از هر تفکر انقلابی ویا ضدانقلابی و........ که باشیم تک تک ایرانیها باد چنین کاری را بکنند در صد سهم ایران ایرانیهای داخل وخارج بر منابع بانک ومالی دنیا وبخصوص غول اقتصادی همانند چین جقدر است
به هر صورت کشور داریسینه بزرگ میخواهد نه سینه کوچک تنگ نظری نکنیم
بیایم بررسی کنیم واین کار را ببینیم که چی هست و......
به صورت جای خوشحالی دارد به شرط دقت بیشتر در منافع ملی
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین