کد خبر: ۹۷۷۲۵۵
تاریخ انتشار : ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۳

حمایت کاخ سفید از کشتار مردم غزه توسط اسرائیل

کاخ سفید از کشتار مردم فلسطین در غزه توسط رژیم صهیونیستی حمایت کرد.
حمایت کاخ سفید از کشتار مردم غزه توسط اسرائیل
آفتاب‌‌نیوز :

ساعاتی پس از حمایت «کارولین لویت» سخنگوی ریاست‌جمهوری آمریکا از حملات رژیم صهیونیستی به مردم غزه، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز از این اقدامات حمایت کرد.

سخنگوی کاخ سفید شامگاه پنجشنبه اعلام کرد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا کاملا از اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه حمایت می‌کند چراکه پیشتر گفته بود «حماس بابت آزاد نکردن گروگان‌ها، بهای سنگینی خواهد پرداخت».

«مایک مالتز» مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز بامداد جمعه و با وجود افزایش انتقاد‌های جهانی از کشتار مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی، از کارزار نظامی تل‌آویو در این باریکه دفاع کرد. 

والتز در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس و در پیامی خصمانه علیه نیرو‌های مقاومت فلسطین نوشت: «اسرائیل حق دارد از مردم خود در مقابل تروریست‌های حماس دفاع کند».

او بدون اشاره به کارشکنی‌های تل‌آویو در مسیر تمدید آتش‌بس در غزه و آغاز دوباره تجاوزگری این رژیم، مدعی شد: «آتش‌بس در صورتی که حماس همه گروگان‌ها را آزاد می‌کرد، ادامه می‌یافت، اما آنها جنگ را انتخاب کردند».

این ادعا درحالی است که در پی ازسرگیری حملات رژیم صهیونیستی به غزه از بامداد سه‌شنبه، تاکنون بیش از ۶۰۰ نفر شهید و صد‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین