پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۹۷۷۴۸۶
۱۳:۲۳
۱۴۰۴/۰۱/۰۲

ستاره پرسپولیس برای ازبکستان مصدوم نیست!

ستاره پرسپولیس برای ازبکستان مصدوم نیست!
دو بازیکن مصدوم تیم ملی فوتبال ازبکستان آماده حضور در بازی با ایران می‌شوند.
۱۳:۲۳
۱۴۰۴/۰۱/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

ستاره ازبک پرسپولیس به بازی برابر ایران می‌رسد.

 اوستون اورونوف و شیرزاد نصرالله‌یف که به دلیل مصدومیت دیدار اخیر برابر قرقیزستان در دور هفتم مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در گروه A آسیا را از دست داده بودند، در تمرینات گروهی تیم ملی فوتبال ازبکستان شرکت کردند.

ازبک‌ها در دیدار با ایران جلال‌الدین ماشاریپوف را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهند داشت و همچنین هشت بازیکن این تیم یک کارته هستند.

تیم ملی فوتبال ازبکستان ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه سه‌شنبه هفته جاری پنجم فروردین در بازی دور هشتم مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در گروه A آسیا میهمان ایران است. در جدول رده‌بندی این گروه، ایران (۱۹ امتیاز)، ازبکستان (۱۶ امتیاز)، امارات (۱۰ امتیاز) قطر (۱۰ امتیاز)، قرقیزستان (۳ امتیاز) و کره‌شمالی (۲ امتیاز) اول تا ششم هستند.

بازی کردن اورونوف اگرچه در ظاهر یک خبر خوب برای پرسپولیس ایران به نظر می‌رسد، اما وقتی نگاه کنید می‌بینید او در کل این فصل هرگز به کار قرمز‌ها در لیگ و آسیا نیامد و اساس مصدومیتش هم به بازی در المپیک برای کشورش برمی گشت.

در واقع او حقوقش را از پرسپولیس می‌گیرد، اما بازیش را برای ازبکستان می‌کند، آن هم برابر ایران!

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha