پایگاه خبری آفتاب
۲۲ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 12 June 2026
کد خبر:۹۷۷۶۷۵
۱۵:۵۶
۱۴۰۴/۰۱/۰۳

احتمال بازگشت زود هنگام ماشاریپوف به تمرینات استقلال؟

احتمال بازگشت زود هنگام ماشاریپوف به تمرینات استقلال؟
محرومیت کاپیتان تیم‌ ملی ازبکستان از بازی با ایران شایعه بازگشت زودهنگام او به تمرینات استقلال را افزایش داده است.
۱۵:۵۶
۱۴۰۴/۰۱/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

شنیده می‌شود ممکن است جلال الدین ماشاریپوف زودتر از اعضای تیم ملی ازبکستان در تهران حاضر و به تمرینات استقلال اضافه شود.

جلال الدین ماشاریپوف به دلیل دریافت کارت زرد در بازی با قرقیزستان از بازی با ایران محروم شد و این دیدار حساس را از دست داده است.

شنیدیم با توجه به غیبت ماشاریپوف از بازی با ایران احتمال دارد او زودتر از اعضای تیم به تهران بیاید و به تمرینات استقلال اضافه شود.

البته ماشاریپوف حتی اگر در زمان مقرر به تمرینات استقلال اضافه شود هم، چون استراحت کافی داشته می‌تواند در شرایط ایده آل در ترکیب استقلال برابر خیبر در هفته بیست و چهارم لیگ برتر به میدان برود و این خبر خوبی برای میودراگ بوژوویچ محسوب می‌شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha