کد خبر: ۹۷۷۷۶۸
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱

پزشکیان: خدا کمک کند تا شرمنده مردم نشویم

رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط دشوار کشور گفت: خدا کمکمان کند که شرمنده مردم نشویم. ما مسئولیتی خطیر را پذیرفته‌ایم و امیدواریم با حمایت مردم، از این آزمون سربلند بیرون آییم.
پزشکیان: خدا کمک کند تا شرمنده مردم نشویم
آفتاب‌‌نیوز :

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور امشب در شب قدر در مسجد رسول‌الله (ص) کوی دانشگاه تبریز در سخنان کوتاهی اظهار کرد: دولت و ملت باید دوشادوش یکدیگر حرکت کنند تا هیچ هم‌وطنی با فقر، گرسنگی و بیماری دست‌وپنجه نرم نکند.

وی با اشاره به شرایط دشوار کشور افزود: خدا کمکمان کند که شرمنده مردم نشویم. ما مسئولیتی خطیر را پذیرفته‌ایم و امیدواریم با حمایت مردم، از این آزمون سربلند بیرون آییم.

رئیس‌جمهور همچنین در دسته عزاداری سومین شب شهادت حضرت علی (ع) در کنار مردم ولایتمدار تبریز حضور یافت و در سوگ مولای متقیان عزاداری کرد.

گزارش فارس حاکی است، مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز و مسجد در مسجد رسول‌الله (ص) کوی دانشگاه تبریز و مسجد دانشگاه تبریز حضور یافت. در این مراسم، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی، و رضا رحمانی، استاندار آذربایجان غربی او را همراهی کردند.

رئیس جمهور طی یک سفر غیررسمی به تبریز، در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان به صورت سرزده و بدون تشریفات در جمع مردم شب زنده دار در مسجد رسول الله تبریز و هیئت قمر منیر بنی هاشم حضور یافت.

پزشکیان که در دوران ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز بانی اصلی ساخت این مسجد بود، تعلق خاطر خاصی به مسجد رسول الله تبریز دارد، بطوریکه در تمام مراسم‌های مذهبی سال‌های گذشته در این مسجد حضور پیدا می‌کرد، اما امسال در قامت رئیس جمهور و در سومین شب از شب‌های قدر در این مسجد حضور پیدا کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین