پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۲:۰۷
کد خبر:۹۷۷۷۹
۱۱:۱۶
۱۳۸۹/۰۱/۲۹
كاظمی قمی خبر داد؛

سكولارهای عراقی به زودی در تهران

۱۱:۱۶
۱۳۸۹/۰۱/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: به گزارش ترکیش ویکلی، کاظمی قمی گفت که ائتلاف العراقیه مرکب از سنی ها و شیعیان که در انتخابات اخیر پارلمانی بیشترین کرسی ها را از آن خود کرده طی روزهای آتی در تهران مذاکراتی را درباره آینده سیاسی عراق برگزار خواهد کرد. 

سفیر ایران که روز گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی در بغداد صحبت می کرد بدون اشاره به تاریخ دیدار العراقیه در ایران به موضع جمهوری اسلامی در قبال انتخابات و تشکیل دولت در عراق اشاره کرد و افزود: البته این یک مسئله داخلی است اما ایران خواستار مشارکت تمامی طرفهاست و برای این منظور در حال رایزنی هستیم و نه بیشتر. 

کاظمی قمی افزود: ما تمامی احزاب را دعوت به مشارکت در فرایند سیاسی عراق می کنیم. 

وی همچنین دخالت آمریکا و اظهارات کریستوفر هیل سفیر این کشور در عراق درباره تحولات سیاسی این کشور را رد کرد و گفت: این مردم عراق هستند که باید درباره سرنوشت خود تصمیم بگیرند و این موضوع ارتباطی به دیگران ندارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
علاوی العراقیه
ارسال پیام
captcha